Ο φύλακας-άγγελος

Πέτρος Φιλιππίδης...

Ο Ντίνος Καρύδης εξιστορεί το πώς ο καλός του φίλος έσωσε τη ζωή της γυναίκας του

«Ο Πέτρος μου έσωσε τη ζωή!». Είναι τα πρώτα λόγια του Ντίνου Καρύδη καθώς μιλάει για τον φίλο του και φύλακα-άγγελο της οικογένειάς του.

Ο ηθοποιός εξιστορεί για πρώτη φορά στην Espresso την περιπέτεια υγείας της γυναίκας του και τις δραματικές στιγμές που έζησαν και αποκαλύπτει τον σημαντικό ρόλο του Πέτρου Φιλιππίδη στο να γίνει ο εφιάλτης τους μια κακή ανάμνηση του παρελθόντος.


Έχουν περάσει σχεδόν δύο χρόνια από την ημέρα που η Τζούλια Αργυροπούλου, μητέρα της Σμαράγδας Καρύδη, ανακάλυψε ότι ένας μικρός όγκος εντοπίστηκε στο στήθος της.


Η δυσάρεστη είδηση σόκαρε την οικογένεια. Ο Ντίνος Καρύδης πήρε τηλέφωνο τον Πέτρο Φιλιππίδη. «Ήθελα κάπου να μιλήσω, σε κάποιον να πω τον πόνο μου», θυμάται.


Ο Φιλιππίδης μετά από πέντε λεπτά από τη γνωστοποίηση του προβλήματος κανόνισε να πάει την ερχόμενη μέρα κιόλας να χειρουργηθεί η Τζούλια Αργυροπούλου.


Οι άμεσες και αποτελεσματικές ενέργειές του ήταν καθοριστικές για να μη χαθεί πολύτιμος χρόνος και σήμερα η οικογένεια Καρύδη απλά να θυμάται την περιπέτεια που πέρασαν.
source:newsbeast.gr
top