Αντώνης Ρέμος...

Όλοι οι διάσημοι χωρισμένοι στο μαγαζί του!

Θεοδωρίδου- Ρέμος- Λάτσιος
Kρίση, ξε–κρίση, το μπουζούκι ποτέ δεν πεθαίνει, αγάπη μου! Κοσμο­συρροή το σαββατοκύριακο από διακεκριμένους και όχι μόνο θαυμαστές του Αντώνη Ρέμου στη Θεσσαλονί­κη και στο Politeia όπου εμφανίζεται.

Εκεί η Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία δείχνει ασυγκράτητη και αποφασισμένη να περνάει καλά. Έτσι, την Πέμπτη ήταν στου Βέρτη και το γλένταγε και την Παρασκευή στου Ρέμου, όπου επίσης το γλένταγε. Στου Ρέμου, λοιπόν, συναντήθηκε για πρώτη φορά μετά το χωρισμό του με τον κουμπάρο της Γιάννη Λάτσιο, σε μάλλον εύθυμο και θερμό κλίμα, ενώ φωτογρα­φήθηκε –πάντα κεφάτη, τα ’παμε– σε αγκαλιές και αγάπες με τον Αντώνη Κανάκη. Την άλλη μέρα, το Σάββατο, πήγε η κυρία Θεοδωρίδου στη Δράμα στα παιδιά της και τη Δευτέρα, με το καλό, επέστρεψε στην Αθήνα.

Στου Ρέμου και η Έλενα Παπαρίζου, όπου ανα­κοίνωσαν επίσημα την επικείμενη συνεργασία τους, για την οποία όλο και κάτι ξέραμε. Μαζί της, βέβαια, όπως πάντα, ο αγαπημένος της Τόνι.
Στου Ρέμου και η Έλενα Ράπτη. Την Παρα­σκευή πήγε συνοδευόμενη από τον Μά­κη Πουνέντη και το Σάββατο συνοδευ­όμενη από τον κύριο Πηλαδάκη. Όπως και να ’χει, δεν πήγε ποτέ συνοδευμένη από τον κύριο Μαρακάκη κι ας κά­νουμε πως δεν το προσέξαμε, διότι δεν είμαστε και κουτσομπόληδες.

Στου Ρέμου δεν ήταν η Υβόννη, η επίσημη αγαπημένη του. Θα είχε ρεπό, μάλλον! Αντίθετα, είδαμε τoν Αντώνη Ρέμο το ίδιο σαββατο­κύριακο στη Χαλκιδική, αγκαλιά με μια εκπάγλου καλλονής κυρία ρωσικής καταγωγής, που εννοείται πως δεν τρέχει τίποτα μεταξύ τους, αλλά πήγαινε η αγκαλιά σύννεφο.

Στου Ρέμου, ο κύριος Γιάννης Λάτσιος καθόταν δίπλα δίπλα με την ξανθιά ραδιοφωνική παραγωγό κυρία Ράνια Κωστάκη, την οποία βιάστηκαν να του χρεώσουν ως σχέση. Δεν τολμάει ο άνθρωπος χειραψία να δώσει και τον βγάζουν αρραβωνι­ασμένο! Πάντως, για να πούμε και καμιά αλήθεια, στο ξενοδοχείο όπου διέμεινε ο κύριος Λάτσιος τον βλέπανε, πράγματι, με ξανθιά κυρία, αγνώστων λοιπών στοιχείων, η οποία δεν κυκλοφόρησε μαζί του στην πόλη.
 source:yupi.gr
top