Γιατί οι αθλητές τα φτιάχνουν 

με μοντέλα;

Αυτό που λένε "ομορφιά του αθλητισμού" είναι όταν οι αθλητές ερωτεύονται μοντέλα; Πολλοί είναι οι Έλληνες αθλητές - και όχι μόνο - που βρήκαν τον έρωτα στο πρόσωπο καλλίγραμων γυναικών από τον χώρο του μόντελινγκ. Καθόλου πρωτότυπο θέαμα αλλά είναι πραγματικότητα! Τι πιστεύεις ότι συμβαίνει και τα φτιάχνουν όλοι με μοντέλα; Το TLife συγκέντρωσε και σου παρουσιάζει τα πιο αντιπροσωπευτικά ζευγάρια:



Η Ολυμπία Χοψονίδου είναι παντρεμένη με τον
μπασκετμπολίστα Βασίλη Σπανούλη και έχουν αποκτήσει ήδη ένα αγοράκι.



Η Ιωάννα Λίλη απέκτησε πρόσφατα
το δεύτερο παιδάκι της με τον πρόεδρο ου ΠΑΟΚ και πρώην ποδοσφαιριστή, Θοδωρή Ζαγοράκη.



Η Αλέκα Καμηλά εγκατέλειψε την Ελλάδα για χάρη του μπασκετμπολίστα συντρόφου της Πέτζα Στογιάκοβιτς. Ωστόσο φέτος το καλοκαίρι πέρασε
τις διακοπές του στο σπίτι τους στην Χαλκιδική μαζί με τα δύο παιδιά τους.



Η Άννα Πρέλεβιτς μπορεί να μην κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο της
"Miss Universe", κατάφερε όμως να κερδίσει την καρδιά του Δημήτρη Χαριτόπουλου, μπασκετμπολίστα του ΠΑΟΚ.



Η Μπέτυ Μαγγίρα τρέχει να προλάβει τις υποχρεώσεις που της δημιουργεί
ο μικρός της γιος που απέκτησε με τον μπασκετμπολίστα Δημήτρη Μάζη. Η όμορφη παρουσιάστρια έχει αφοσιωθεί στην ανατροφή του γιου της χωρίς όμως να αφήνει τα επαγγελματικά της πίσω!


Η Βασιλική Τσεκούρα και ο Θοδωρής Παπαλουκάς είναι σχεδόν
δύο χρόνια μαζί αλλά έχουν επιλέξει να κρατούν χαμηλό προφίλ και να μην τραβούν πάνω τους τα φωτογραφικά φλας.



Η Έλσα Τόλη είναι πλέον ευτυχισμένη
μανούλα ενός κοριτσιού, το οποίο απέκτησε με τον μπασκετμπολίστα Αποστόλη Κουτρούλια.



Η Ράνια Λυκούδη παντρέυτηκε τον αγαπημένο της πολίστα, Ζάχο Αναστασιάδη την
ίδια μέρα που βάφτισαν και την μικρή τους κόρη.



Η Νίκη Κάρτσωνα και ο Νίκος Χατζής είναι από τα πιο χαρακτηριστικά ζευγάρια. Γνωριζόντουσαν από παιδιά, ερωτεύτηκαν, χώρισαν και τώρα είναι παντρεμένη και
έχουν και έναν γιο.



Η Βιβή Τσιάμη διατηρεί δεσμό με τον μπασκετμπολίστα της Εθνικής, Γιώργο Πρίντεζη. Ο έρωτάς της την οδήγησε να παρατήσει την καριέρα της στο μόντελινγκ για να είναι δίπλα στον αγαπημένο της όταν θα παίζει στο εξωτερικό με την καινούρια του ομάδα.




H
Irina Shayk είναι τρελά ερωτευμένη με τον Cristiano Ronaldo. Τι κι αν ο αστέρας του ποδοσφαίρου έχει πολλές θαυμάστριες σε όλο τον κόσμο, εκείνος έχει χαρίσει την καρδιά του στην αγαπημένη του.



Η Victoria Beckham μαζί με τον άσσο της μπάλας, David Beckham αποτελούν
πρότυπο οικογενειακής ζωής. Το ζευγάρι μετρά πολλά χρόνια γάμου και έχει αποκτήσει μαζί τρία αγόρια ενώ πολύ θα ήθελαν να έχουν και μία κόρη.


H Zaira Nara είναι μοντέλο από την Αργεντινή και διατηρεί δεσμό με τον επιθετικό της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Εθνικής Ουρουγουάης, Diego Forlan .




Η Alena Seredova είναι από τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα της Τσεχίας που κάνει καριέρα στην Ιταλία όπου γνώρισε και τον αγαπημένο της, τερματοφύλακας της Γιουβέντους και της Εθνικής Ιταλίας, Gianluigi Buffon.source:tlife.gr
top