Χατζηγιάννης-Μακρυπούλια: Είναι τρεις μήνες μαζί!

Χατζηγιάννης-Μακρυπούλια: 

Είναι τρεις μήνες μαζί!

«Είναι τρεις μήνες μαζί. Η Ζέτα Μακρυπούλια γέμισε την αγκαλιά του δημοφιλούς και αγαπημένου Κύπριου καλλιτέχνη». Με αυτόν τον τίτλο επιβεβαιώνεται από γνωστό Κυπριακό περιοδικό η σχέση της Ζέτας Μακρυπούλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη!  
 
Σύμφωνα με το Beautiful People : «Από τις αρχές του καλοκαιριού οι συναντήσεις του Μιχάλη με την πανέμορφη Ζέτα Μακρυπούλια στο εξοχικό του στη Σαντορίνη και στην Πάρο , γίνονταν όλο και πιο συχνές. Ενώ πολλοί έλεγαν ότι είναι απλώς φίλοι, οι δυό τους έγιναν αχώριστοι και το σημαντικότερο ήθελαν η σχέση αυτή να μείνει μεταξύ τους. Ένας έρωτας που προστατεύτηκε ακόμη κι από τα πιο στενά τους πρόσωπα αφού ήταν το μεγάλο μυστικό του καλοκαιριού».
 
Σύμφωνα με το κυπριακό περιοδικό, ο Μιχάλης και η Ζέτα αυτό το καλοκαίρι ήταν μαζί και στην Κύπρο και στο Βερολίνο, όπου ο τραγουδιστής πήγε για να προωθήσει το νέο αγγλόφωνο του δίσκο. Το άρθρο του Beautiful people που θα κυκλοφορήσει αυτή την Κυριακή καταλήγει ως εξής: « Όπως γίνεται κατανοητό, η σχέση του super star του ελληνικού τραγουδιού και ίσως του μεγαλύτερου Έλληνα καλλιτέχνη με την ωραιότερη ίσως Ελληνίδα της show biz , είναι μια είδηση βόμβα την οποία το ζευγάρι προσπάθησε να κρύψει όσο αυτό ήταν δυνατόν, επιβεβαιώνοντας έτσι και τη σοβαρότητα της υπόθεσης».source:gossip-tv.gr
top