Έρχεται νέα υπηρεσία 

για να παρακολουθείτε 

όποιον θέλετε στο Facebook!


Το δημοφιλές site κοινωνικής δικτύωσης ετοιμάζεται να προσθέσει σε όλους τους λογαριασμούς των χρηστών του, ένα νέο χαρακτηριστικό το οποίο θα επιτρέπει στον κάθε χρήστη να παρακολουθεί τις ενημερώσεις των φίλων που έχει επιλέξει.
Το Stalk this friend όπως ονομάζεται η νέα υπηρεσία, στέλνει στο χρήστη ειδοποιήσεις (notifications), ανεξάρτητες από αυτές του News Feed, κάθε φορά που ένας Facebook φίλος του, γράφει κάτι στο λογαριασμό του έχοντας έτσι άμεση πρόσβαση στους λογαριασμούς της επιλογής του μέσω των ειδοποιήσεων.

Το νέο χαρακτηριστικό αυτό, θυμίζει σίγουρα κάτι από το Twitter μιας και αποτελεί το δημοφιλέστερο εργαλείο για την παρακολούθηση συγκεκριμένων προσώπων και απ' οτι φαίνεται και οι υπεύθυνοι του Facebook θέλουν να κάνουν κάτι παρόμοιο.

Για την ώρα το Stalk this friend βρίσκεται σε δοκιμαστικό στάδιο όμως σύντομα πρόκειται να το δούμε σε όλα τα προφιλ και παράλληλα με την κυκλοφορία ίσως ξεσπάσουν και νέες αντιδράσεις σχετικά με την ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων.source:newsit.gr
top