Τραγέλαφος με το ΣΔΟΕ 

στη συναυλία των U2...


Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν αργά το βράδυ στο ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας και ενώ εξελίσσονταν η μεγάλη συναυλία των U2.

Δεκαπενταμελές κλιμάκιο του ΣΔΟΕ παραλίγο να συμπλακεί με τους ανθρώπους της εταιρίας, που οργάνωνε τη συναυλία, στο πλαίσιο έκτακτων ελέγχων για το οικονομικό μέρος της εκδήλωσης. Τελικά και μετά από πολύωρες συζητήσεις και πιέσεις το κλιμάκιο αποχώρησε αργά τη νύχτα από το χώρο του ΟΑΚΑ χωρίς να καταφέρει να αποσπάσει τα χαρτιά, που ζητούσε από τους διοργανωτές και συμφωνήθηκε ο έλεγχος να γίνει άλλη μέρα.


Το συνεργείο των ελεγκτών αποδέχθηκε το επιχείρημα της εταιρίας ότι οι υπάλληλοί της δεν μπορούν, εν ώρα πραγματοποίησης ενός τέτοιου γεγονότος, με χιλιάδες κόσμο να συρρέει στο στάδιο, να εγκλωβιστούν σε κάποια γραφεία και να ξεσκονίζουν έγγραφα και άλλα χαρτιά.    


Είχε προηγηθεί ένας μαραθώνιος επαφών, με τον διευθυντή του ΣΔΟΕ Αττικής Νίκο Παναγιωτόπουλο να δίνει από τηλεφώνου οδηγίες στο δεκαπενταμελές κλιμάκιο να μην απομακρυνθούν από το χώρο, αλλά να επιμείνουν μέχρι τέλους στον έλεγχο, ακόμη κι αν προκληθούν προβλήματα στην ομαλή διοργάνωση της συναυλίας. Στην προσπάθειά τους οι εφοριακοί να εκτελέσουν τις ρητές αυτές εντολές ήλθαν σε αντιπαράθεση σώμα με σώμα με υπαλλήλους και μόλις την τελευταία στιγμή αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.


Οι έλεγχοι είχαν ξεκινήσεις από νωρίς το μεσημέρι, όταν οι άνθρωποι του ΣΔΟΕ άρχισαν να επισκέπτονται τις καντίνες και τους πάγκους, που πουλούσαν μπλουζάκια και άλλα αναμνηστικά ή χρηστικά προϊόντα, πέριξ του ολυμπιακού σταδίου.
source:protothema.gr
top