Τζουντ Λο...

Τι αποκαλύπτει η πρώην σύζυγός του μέσα από το βιβλίο της;

Τζουντ Λο
Στις αρχές του επόμενου μήνα στα ράφια των βιβλιοπωλείων θα βρίσκεται η αυτοβιογραφία της Σάντι Φροστ, πρώην γυναίκας του Τζουντ Λο. Εκεί θα αναφέρεται, όπως η ίδια έχει δηλώσει, σε λεπτομέρειες του γάμου της με τον διάσημο Βρετανό ηθοποιό αλλά και στα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε αφού έπασχε από επιλόχεια κατάθλιψη.

«Ο Τζουντ προσπαθούσε να καταλάβει, αλλά όσο αυξάνονταν οι κοινωνικές μας εμφανίσεις στις διάφορες εκδηλώσεις του Χόλυγουντ, τόσο ένιωθα την αυτοεκτίμησή μου να εξανεμίζεται» λέει η 45χρονη ηθοποιός.

Επίσης συμπληρώνει ότι η ψυχολογική της κατάσταση  έπαιξε μεγάλο ρόλο στην καταστροφή του γάμου της, «Σύντομα κατάλαβα ότι είχα πρόβλημα και επισκέφθηκα έναν γιατρό, ο οποίος διέγνωσε πως έπασχα από επιλόχεια κατάθλιψη και μου έδωσε φάρμακα. Έτσι όσο περισσότερο αγχωνόμουν για την κατάσταση μου, τόσο γινόμουν εγωκεντρική και έδινα λιγότερη προσοχή στον Τζουντ»

Ο 38χρονος ηθοποιός δεν ήθελε να κάνει δημόσια αναφορά για τον γάμο του ή τα παιδιά του, αναγκάστηκε όμως να καταλήξει στα δικαστήρια με την Σάντι. Το διαζύγιο ήρθε μετά από έξι χρόνια  γάμου και 3 παιδιά . Σήμερα ο Τζουντ Λο είναι αρραβωνιασμένος με την ηθοποιό Σιέννα Μίλερ.source:yupi.gr
top