Ρουκέτες... Ρέππα για

τη λειτουργία κυβέρνησης-κόμματος...

reppas 1.jpg
Κινδύνους να βρεθεί η κυβέρνηση σε πολιτικό αδιέξοδο που η ίδια θα έχει προκαλέσει διαβλέπει ο υπουργός Υποδομών κ. Δ.Ρέππας, με συνεντευξή του στο Βήμα της Κυριακής.
Εν όψει των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και επισημαίνει στους συνομιλητές του εντός και εκτός κυβέρνησης ότι δεν θα πρέπει να υποτιμώνται οι αντίπαλοι και πως η έντονη πολιτικοποίηση των εκλογών μπορεί να εξελιχθεί σε εκδήλωση μαζικών αντιδράσεων κατά της πολιτικής της κυβέρνησης.
Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Ρέππας εκφράζει πλέον και δημοσίως την άποψη που έχει διατυπώσει σε συνεδριάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου και σε συνομιλίες του με τον Πρωθυπουργό ότι η κυβέρνηση δεν θα πρέπει να εμπλακεί περαιτέρω στη συζήτηση μεταξύ «μνημονιστών και αντιμνημονιστών».
Σε ό,τι αφορά εξάλλου τη συνεχιζόμενη συζήτηση περί ανασχηματισμού, τονίζει ότι είναι λάθος η συντήρησή της και οι αναφορές περί ανάγκης βελτίωσης του συντονισμού από την ίδια την κυβέρνηση.
Παράλληλα, ο κ. Ρέππας βλέπει ότι το ΠαΣοΚ επαναλαμβάνει σήμερα σφάλματα του παρελθόντος. «Είναι λάθος η απαξίωση του κόμματος και το κάνουμε συχνά όποτε είμαστε στην κυβέρνηση» λέει ο υπουργός Μεταφορών, ενώ παράλληλα εκφράζει και την άποψή του περί της συνεχιζόμενης ανασχηματολογίας.
«Μόνοι μας ανοίξαμε και αφήσαμε να γιγαντωθεί αυτή η συζήτηση περί ανασχηματισμού και ανάγκης καλύτερου συντονισμού και αυτό είναι λάθος» σημειώνει και προσθέτει ότι όποτε μια κυβέρνηση εμπλέκεται σε συζητήσεις οργανωτικού χαρακτήρα, η φθορά είναι εγγυημένη και αναπόφευκτη.source:parapolitika.gr
top