Στο σφυρί το γυμνό πορτρέτο 

της Jerry Hall...

Σοφία Κατσαρέλη
Σε κατάσταση προχωρημένης εγκυμοσύνης, η πρώην κα Mick Jagger πόζαρε για τον Lucian Freud. Σήμερα, σε μία προσπάθειά της να “αποτάξει” οτιδήποτε θυμίζει το γάμο της με τον τραγουδιστή των Rolling Stones, η Jerry Hall αποφάσισε να το πουλήσει.

Μία συλλογή από πίνακες που απεικονίζουν το πρώην μονέλο θα πουληθούν τον επόμενο μήνα από τον οίκο “Sotheby’s”. Μεταξύ όλων, το γυμνό πορτρέτο του Freud αλλά και δημιουργίες του φίλου της Andy Warhol,Frank Auerbach, που εκτιμάται πως θα φτάσουν ακόμη και το ποσό των 900.000 λιρών. καθώς και ελαιογραφίες του
Η 54χρονη σήμερα Hall στην αυτοβιογραφία της, που χαρακτηρίζει “κάθαρση” ή ως την “ευκαιρία να αφήσει πίσω της το παρελθόν”, αναφέρεται στον Jagger, αποκαλώντας τον “επικίνδυνο σεξουαλικά θηρευτή”.
Το γυμνό της πορτρέτο, με τίτλο “Πέρασαν 8 μήνες”, είναι από το 1997, οπότε η Hall διήνυε την εγκυμοσύνη στο τέταρτο παιδί της, Gabriel και αναμένεται να φτάσει τις £400,000.
Η Hall και ο Jagger γνωρίστηκαν το 1977, όταν ο Jagger ήταν ακόμη παντρεμένος με την Bianca και η Hall είχε δεσμό με τον Bryan Ferry, τραγουδιστή του συγκροτήματος Roxy Music.
Παντρεύτηκαν το 1990 στο Μπαλί, σε μία τελετή, η νομιμότητα της οποία αμφισβητήθηκε.
Το 2008, η Hall δώρισε ένα μεγάλο αριθμό αντικειμένων από την κοινή ζωή της με τον Jagger, συμπεριλαμβανομένου του νυφικού της, λέγοντας : “Είναι καιρός να τα αφήσουμε όλα πίσω”.source:cosmo.gr
top