iPhone 4 Vs iPhone 3G !





Το Newsit.gr ξεκινάει μία σειρά συγκριτικών τεστ μεταξύ του iPhone 4 και των προηγούμενων μοντέλων της Apple και όχι μόνο...


Η τεχνολογική ομάδα του Newsit δοκίμασε το νέο iPhone 4 δίπλα στον προκάτοχό κι εντόπισε αρκετές διαφορές στην ταχύτητα επεξεργασίας πράγμα που δείχνει την υπεροχή του νέου A4 επεξεργαστή αλλά, στην ποιότητα των χρωμάτων που απεικονίζονται στην κάμερα καθώς και στην ταχύτητα φόρτωσης σελίδων στο internet με σύνδεση 3G.
Συγκεκριμένα, δοκιμάσαμε το iPhone 4 με εγκατεστημένο το λειτουργικό της Apple (iOS 4.0.1) ενώ το iPhone 3G με την προηγούμενη έκδοση (3.1.3) μιας και η καινούρια έκδοση καθυστερεί σημαντικά την επεξεργασία των δεδομένων δημιουργώντας αρκετά προβλήματα στους χρήστες τα οποία ίσως λυθούν με την νέα αναβάθμιση που κυκλοφορεί την επόμενη εβδομάδα.

To νέο iPhone 4 σε 3G δίκτυο όταν δοκιμάσαμε να μπούμε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple (App Store) φόρτωσε πολύ πιο γρήγορα τη σελίδα σε σχέση με τον προκάτοχό του και το ίδιο συναίβει και με την εμφάνιση των ιστοσελίδων.




Τέλος στην ποιότητα χρωμάτων μπορούμε να δούμε εύκολα, τη διαφορά που έχει το ίδιο χρώμα από το ένα κινητό στο άλλο.

Στο 2ο μέρος θα δοκιμάσουμε το iPhone 4 απέναντι στο iPhone 3GS στον τομέα τον εφαρμογών και θα σας μεταφέρουμε όλες τις λεπτομέρειες και τις διαφορές, ενώ σύντομα πρόκειται να κάνουμε μία σειρά δοκιμών με μερικά από τα νέα κινητά που κυκλοφορούν στην αγορά απέναντι στο νέο τηλέφωνο της Apple.


Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε τις διαφορές στην πράξη:

source:newsit.gr
top