Apple: Θα καθυστερήσει το λευκό iPhone 4

Ένας ακόμη πονοκέφαλος έρχεται 
να προστεθεί στην Apple, η οποία 
παραδέχτηκε ότι υπάρχουν τεχνικές δυσκολίες στην παραγωγή του iPhone 4 λευκού χρώματος, με συνέπεια να είναι αναπόφευκτες οι καθυστερήσεις στην αγορά και οι καταναλωτές να πρέπει να περιμένουν κάποια στιγμή αργότερα εντός του 2010 για να το πάρουν στα χέρια τους.
Σε σύντομή ανακοίνωσή της, η εταιρία ανέφερε ότι το μαύρο μοντέλο δεν έχει ίδιο πρόβλημα, όμως το λευκό «συνεχίζει να είναι πιο απαιτητικό στην κατασκευή του από ό,τι αρχικά πιστεύαμε».
  
Η Apple, σύμφωνα με τα ξένα πρακτορεία, δεν έδωσε λεπτομέρειες για τη φύση των δυσκολιών που αντιμετωπίζει, ούτε ακριβή ημερομηνία που το λευκό μοντέλο θα είναι διαθέσιμο στην αγορά.
  
Εξάλλου, η εταιρία, όπως είχε υποσχεθεί μετά το θόρυβο που σηκώθηκε εξαιτίας της προβληματικής λήψης της κεραίας του iPhone 4, άρχισε να διαθέτει δωρεάν θήκες, ώστε οι χρήστες να λύσουν το πρόβλημα με το λεγόμενο «άγγιγμα του θανάτου» στο κάτω αριστερό μέρος της συσκευής, που συχνά καταλήγει σε απόρριψη της κλήσης από το τηλέφωνο.
  
Οι χρήστες, για να πάρουν τη θήκη της Apple ή τρίτου κατασκευαστή, πρέπει να υποβάλουν το σχετικό αίτημα μέσω ειδικής εφαρμογής που θα «κατεβάσουν» από το online κατάστημα iTunes.
  
Η εταιρία ανέφερε ότι η αξίας 29 δολαρίων πλαστική-ελαστική θήκη, που στερεώνεται γύρω από τις πλευρές του τηλεφώνου και θα διατίθεται μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου, θα λύσει οριστικά το πρόβλημα. Όσοι αγοραστές του iPhone 4 είχαν ήδη αγοράσει με δικά τους χρήματα μια τέτοια θήκη, θα αποζημιωθούν ανάλογα. 
source:enet.gr
top