Στη βίλα του Χιου Χέφνερ η Τζούλια Αλεξανδράτου...

Στο Λος Άντζελες θα βρεθεί η Τζούλια Αλεξανδράτου 
τον Αύγουστο για να επισκεφτεί την πασίγνωστη βίλα του Χιου Χέφνερ και να φωτογραφηθεί για το αμερικανικό Playboy. Παράλληλα, θα συναντηθεί με εταιρίες παραγωγής ροζ ταινιών οι οποίες ενδιαφέρονται για συνεργασία σε την ξανθιά περσόνα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η τηλεπερσόνα υποστηρίζει πως στα τέλη του επόμενου μήνα θα πάει στο Λος Άντζελες για την φωτογράφησή της στην αμερικανική έκδοση του ανδρικού περιοδικού Playboy ύστερα από πρόταση ενός φωτογράφου.
Μάλιστα, με τον φωτογράφο συναντήθηκε τυχαία στα βόρεια προάστια ενώ αργότερα παρακολούθησε το ροζ dvd της Τζούλιας. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η Τζούλια δέχτηκε πρόσκληση από τον Χιου Χέφνερ να την επισκεφτεί στη βίλα του για να τη γνωρίσει καλύτερα.
Η ίδια μάλιστα δήλωσε στην εφημερίδα: "Ήταν κάτι που δεν περίμενα. Ήταν έκπληξη που με επέλεξαν να φωτογραφηθώ για το Playboy. Θα μου δοθεί η ευκαιρία να συναντήσω από κοντά τον Χιου Χέφνερ, κάτι που με ενθουσιάζει! Το μόνο που γνωρίζω είναι πως θα ταξιδέψω εκεί μετά τις 15 Αυγούστου. Θα γίνω και εγώ κουνελάκι του, θα φωτογραφηθώ για τις σελίδες του περιοδικού του, αλλά θα διαφέρω από όλες τις άλλες. Θυμηθείτε το!".
Στο πλαίσιο του ταξιδιού της στην Αμερική θα συναντηθεί με εταιρίες παραγωγής ροζ dvd οι οποίες ενδιαφέρονται να συνεργαστούν μαζί της για την παραγωγής μιας νέας ερωτικής ταινίας...
source:cosmo.gr
top