Δείξε μου το σκύλο σου να σου πω ποιός είσαι

Οπως διαλέγεις τον φίλο σου, έτσι διαλέγεις και τον σκύλο σου. Τι φανερώνουν τα σελεμπριτο-pets για τα διάσημα «αφεντικά» τους; Συνήθως οι Χολιγουντιανοί μοιάζουν στις αντιδράσεις, στις κινήσεις, στις στυλιστικές επιλογές και στις κομμώσεις τους, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο όταν πρόκειται για την επιλογή του κατοικιδίου τους.

Αν ήμουν οπαδός της «κυνολατρείας», ίσως και να ήξερα τη ράτσα όλων των εικονιζόμενων σκύλων. Δυστυχώς, όμως, οι γνώσεις μου πάνω στο θέμα περιορίζονται στα βασικά: Δαλματίας, αυτά τα ασπρόμαυρα από τα «101 σκυλιά της Δαλματίας», κόλεϊ αυτό από τη «Λάσι», λυκόσκυλο, αυτό από τον «Υπαστυνόμο Ρεξ», Αγ. Βερνάρδου, αυτό από τον «Μπετόβεν» και τσιουάουα, από την Πάρις Χίλτον που το κουβαλάει ως ζωντανό αξεσουάρ.

Ετσι, υποθέτω -με κάθε επιφύλαξη- ότι αυτό που έχει απέναντί του ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και το «χειροτονεί» για να του δώσει το χρίσμα του βασιλικού αυλικού είναι ένα πιστό μπουλντόγκ (το ποια είναι η βασίλισσα με μια Βικτόρια στην οικογένεια δεν θέλει ερώτημα).
 
Το σκυλάκι της Τζέσικα Σίμπσον είναι το επονομαζόμενο και πατσαβουράκι. Δεν έχω ιδέα ποια είναι η επίσημη ονομασία της ράτσας αλλά εντύπωση προκαλεί το ότι έχει την ίδια απόχρωση με το μαλλί της ιδιοκτήτριας (ας ελπίσουμε ότι δεν το λούζει με το χρωμοσαμπουάν της).

Η Τζέσικα Μπιλ, από την άλλη, έχει τέτοιο ύφος που είναι σαν να μονολογεί: «Τι τον ήθελα τον σκύλαρο και πρέπει να τον πηγαίνω και βόλτα κάθε μέρα τώρα... Δεν έπαιρνα δυο καναρίνια…». Ντροπή σου, Τζέσικα Μπιλ! Εσύ γιατί πας βόλτα κάθε βράδυ στις πρεμιέρες και στα γκαλά; Δες τη Μίσα Μπάρτον πώς το κρατάει το δικό της; Ως… κόρη οφθαλμού. Ετσι όπως την κακομαθαίνει η Μίσα (είμαι σίγουρη πως είναι «κοριτσάκι»), είναι δυνατόν να μην έχει τουπέ η σκύλα; Αν είχε μιλιά, θα της ζητούσε και διαμαντένιο κολάρο. Εκτός κι αν της έχει ήδη αγοράσει. Για τα γενέθλιά της, εννοείται.

Στον αντίποδα βρίσκονται τα σκυλιά της Τζούλια Ρόμπερτς, τα οποία στη συγκεκριμένη φωτογραφία μοιάζουν με τον Νικόδημο, τον σκύλο της Κολάσεως, ο οποίος πρωταγωνιστούσε σε ένα θρίλερ που είχα δει ένα καλοκαίρι στη Χαλκιδική πριν από 16 χρόνια (αυτό θα πει ανεξίτηλα τρομακτικό!). Τώρα, αντί για τον Νικόδημο, θα με στοιχειώνουν τα σκυλιά της Pretty Woman (sic). Εις διπλούν! Για τα επόμενα 16 χρόνια.
source:protothema.gr
top