Τα μυστηριώδη ραντεβού της Jennifer Aniston

To Hollywood αναρωτιέται γιατί 
παραμένει μόνη στην ζωή της.
Τα μυστηριώδη ραντεβού της Jennifer Aniston
Η «υπόθεση» της Jennifer Aniston απασχολεί ξανά τα Media, αυτή τη φορά πιο έντονα από κάθε άλλη φορά. Κι αυτό γιατί το Hollywood -και όχι μόνο- αναρωτιέται πώς γίνεται μία γυναίκα σαν εκείνη, με το καλλίγραμμο σώμα, τα χρήματα, την επιτυχία και το χιούμορ, να μην μπορεί να βρει μία «αγκαλιά» να την αποδεχτεί.

Τις τελευταίες ημέρες, εκτός από την παρουσίαση του προσωπικού της αρώματος στα «Harrod’s» (για τη διαφημιστική καμπάνια του πόζαρε ημίγυμνη σε ασπρόμαυρο φόντο στο Σεν Τροπέ) και μίας καταγγελίας που έκανε σε άτομο που απειλούσε την ασφάλειά της (πέτυχε περιοριστικά μέτρα), η Jennifer έχει απαθανατιστεί σε μία σειρά συναντήσεων-ραντεβού με μυστηριώδεις άντρες που εικάζεται ότι είναι νέοι της αγαπημένοι -εικασίες που ακυρώνονται ευθύς αμέσως. Πριν λίγες εβδομάδες, η ηθοποιός βγήκε με τον πρωταγωνιστή της σειράς «True Blood» Christopher Gartin. Δεν υπήρξε, ωστόσο, δεύτερη συνάντηση που να επιβεβαιώνει πως κάτι «τρέχει» μεταξύ τους.

Πρόσφατα, η Aniston βγήκε ακόμη μία φορά για ένα δείπνο με τον ατζέντη της, στο εστιατόριο «Cipriani» στο Mayfair του Λονδίνου -αποδεικνύοντας προφανώς πως η καριέρα της έχει τον πρώτο «λόγο» στη ζωή της.

Η Jennifer αυτή την περίοδο κάνει γυρίσματα για την κωμωδία «Horrible Bosses» (2011) δίπλα στους Donald Sutherland, Kevin Spacey, Colin Farrell, Jason Bateman και Jamie Foxx, ενώ προσεχώς θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Wanderlust» με τον Paul Rudd
source:gr.msn.gr
top