Διάσημοι Έλληνες...

Με μια βαλίτσα στο χέρι!

Νίκος Παπαδάκης
Η Δέσποινα Καμπούρη, μετά τη Νέα Υόρκη, πήγε στη Μήλο και τώρα είναι στη Φολέγαν­δρο, κάνοντας παρέα με την Έλλη Κοκκίνου. Η Έλλη, ό,τι προλάβει από διακοπές βέβαια, μιας και τον περισσότερο καιρό τρέχει σε αεροδρόμια για τις εμφανίσεις μαζί με τη Δέσποινα Βανδή, σε όλη την Ελλάδα.

Είδαμε ακόμη τον Νίκο Παπαδάκη με μαγιό-κόλαση στη Χάλκη, την Πέγκυ Ζήνα με το σκάφος της αραγμένο έξω απ’ τα Σύβοτα, τον Γιώργο Τσαλίκη με όλη του την οικο­γένεια στο παλιό λιμάνι στα Χανιά, να κάνουν βόλτες και να τρώνε παγωτά – όλοι, τον Αλέξανδρο Παρθένη στην Κύπρο και τη Νατάσσα Θεοδωρίδου στην Πάτρα.


Τρίτη πρωί στο Ελευθέριος Βενιζέλος στην πτήση για Κεφαλλονιά επιβιβάζεται η Έλενα Παπαρίζου, με τον αγαπημένο της Τόνι Μαυρί­δη. Τρεις μέρες μετά, με το ίδιο ακριβώς outfit, τον είδαμε στο pool bar του ξενοδοχείου που διέμεναν. Προφανώς είναι συναισθηματικά δεμένος με τη βερμούδα και το μπλουζάκι του. Η ωραία Έλενα και ο Τόνι έμειναν στο ξενοδοχείο που βρίσκεται στη μαγευτική πα­ραλία Ξι, που έτσι λέγεται και το σκυλάκι της Τζόυς Ευείδη, παρεμπιπτόντως και μιας και το ’φερε η κουβέντα. Κάποια στιγμή, άνθρωποι είναι, τους έπιασε μια πείνα και μαζί με τη Σίσσυ Χρηστίδου, τον Ονιράμα-Θοδωρή και το μικρό Φίλιππο-Ραφαήλ πήγαν όλοι μαζί στης Τασίας, στο Φισκάρδο, όπου χτύπησαν τις αστακομακαρο­νάδες τους. Καλό υπόλοιπο διακοπών, παιδιά!
 source:yupi.gr
top