Ποιους θα δούμε μαζί στις 

μεγάλες πίστες τον χειμώνα!

Παρόλο που η οικονομική περίοδος που περνάει η χώρα δεν είναι η καλύτερη για την νυχτερινή διασκέδαση, οι επιχειρηματίες των κέντρων διασκέδασης έχουν βρει το όπλο να αντιμετωπίσουν την κρίση! Τα μεγάλα ονόματα του τραγουδιού ανεβαίνουν μαζί στις πίστες του χειμώνα για να προσφέρουν στους θαμώνες των μαγαζιών πραγματική διασκέδαση.

Η Άννα Βίσση και ο Σάκης Ρουβάς είναι η απόλυτη συνεργασία του χειμώνα. Οι δύο αγαπημένοι σου καλλιτέχνες έδωσαν όλο το καλοκαίρι πολλές συναυλίες αλλά απ' ότι φαίνεται δεν χορταίνεις να τους βλέπεις και να τους ακούς. Γι' αυτό, με την βοήθεια της διάσημης σκηνοθέτιδας Κριστίν Κρόκος θα στηθεί ένα υπερθέαμα στην πίστα του Αθηνών Αρένα. Η Άννα και ο Σάκης έχουν τραγουδήσει μαζί και στο παρελθόν και ξέρουν πως να απογειώνουν την διάθεση του κοινού.

Από τις μεγαλύτερες συνεργασίες του φετινού χειμώνα είναι αυτή της Μαρινέλλας και του Πασχάλη Τερζή στο νέο νυχτερινό μαγαζί της Ιεράς Οδού "ΑΚΡΟΝ". Σύμφωνα με το περιβάλλον του τραγουδιστή, ο ίδιος ανυπομονεί να δουλέψει μαζί με την μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού.
Ο Δημήτρης Μητροπάνος μετά από μία γεμάτη χρονιά με την Πέγκυ Ζήνα στην "Ιερά οδό" απέδειξε πως η συνταγή είναι επιτυχημένη. Έτσι, θα τους δούμε και στην φετινή σεζόν μαζί με την προσθήκη του Βασίλη Παπακωνσταντίνου που θα δώσει άλλο αέρα στο ρεπορτόριό τους. Από τα τέλη Δεκεμβρίου όσοι επιλέξουν το συγκεκριμένο μαγαζί για την διασκέδασή τους θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μία μείξη ποπ, ροκ και λαϊκού τραγουδιού.
Μία ακόμα δοκιμασμένη συνταγή θα είναι αυτή του Νίκου Κουρκούλη και της Κέλλυς Κελεκίδου οι οποίοι θα κάνουν πρεμιέρα στις 15 Σεπτεμβρίου στο "ΤEATRO". Oι δύο τραγουδιστές πέραν από το ότι είναι ζευγάρι στην προσωπική ζωή είναι και ταιριαστό δίδυμο επάνω στην πίστα! Στο ίδιο μαγαζί από τον Νοέμβριο θα αναλάβουν την διασκέδασή σου ο Βασίλης Καρράς με την Έλλη Κοκκίνου.
Σε λίγο πιο διαφορετικούς ήχους αλλά εξίσου ανεβαστικούς συγκαταλέγεται και η συνεργασία των Διονύσης Σαββόπουλος, Γιάννης Ζουγανέλης και Σάκης Μπουλάς. Οι τρεις ερμηνευτές θα υποδέχονται το κοινό τους στην Ακτή Πειραιώς, ένας χώρος που για τον Σάκη Μπουλά και τον Γιάννη Ζουγανέλη είναι γνώριμος από την προηγούμενη σεζόν.

Σταθερή αξία στην νυχτερινή ζωή της Αθήνας είναι ο Πάνος Κιάμος που έχει υπογράψει συνεργασία 14 μηνών με το "Posidonio".  Ο Νίκος Οικονομόπουλος που έχει ήδη κλείσει με το "Θέα" και ο Αντώνης Ρέμος θα τραγουδάει το χειμώνα στο "Διογένης".
Στο κέντρο "Εμπάτη North" θα εμφανίζεται ο Αντύπας μαζί με τον Πέτρο Ίμβριο και τον Διονύση Σχοινά, ο οποίος είχε πολύ καιρό να εμφανιστεί στην πίστα.

Τέλος, ο Νίκος Βέρτης θα εμφανίζεται στην συμπτωτεύουσα στο μαγαζί "ORAMA". Ωστόσο αφού ολοκληρώσει τις εμφανίσεις του στην Θεσσαλονίκη, θα αρχίσει από το Πάσχα εμφανίσεις στην Αθήνα.


Ανάμεσα σε αυτούς που δεν έχουν κλείσει ακόμα για τον χειμώνα ενώ βρίσκονται σε συζητήσεις είναι ο Γιάννης Πάριος, η Δέσποινα Βανδή, ο Νότης Σφακιανάκης και η Έλενα Παπαρίζου. 
source:tlife.gr
top