Δείπνο Μαρινάκη - Μοντάλι με φόντο... Μπαπτίστα!


Με τον πολύ καλό του φίλο και γενικό διευθυντή της Ρόμα, Τζιαν Πάολο Μοντάλι -παρουσία του Ντάρκο Κοβάσεβιτς- δείπνησε το βράδυ της Πέμπτης ο Πέτρος Μαρινάκης, με την ευκαιρία της παρουσίας των "τζιαλορόσι"στην Αθήνα.
Το κύριο θέμα συζήτησης δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από την μεταγραφή του Ζούλιο Μπαπτίστα στον Πειραιά. Σύμφωνα με πληροφορίες μια μικρή οικονομική διαφορά χωρίζει Ολυμπιακό και Ρόμα. Η ιταλική ομάδα φέρεται να ζητάει ένα πόσο κοντά στα 5 εκατ. ευρώ. Ο Μαρινάκης δίνει στους Ρωμαίους κάτι παραπάνω από 4 εκατ. ευρώ. Ωστόσο αυτή η διαφορά δεν είναι ικανή να χαλάσει τη συμφωνία, καθώς ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού είναι έτοιμος να κάνει και αυτή την υπέρβαση.
Το θέμα όμως σε αυτή την ιστορία είναι καθαρά ο ίδιος ο παίκτης και δεν αναφερόμαστε στις απολαβές του. Ο Βραζιλιάνος έχει κασέ στα 2,5 εκατ. ευρώ το χρόνο και οι ερυθρόλευκοι μπορούν και θέλουν να του τα δώσουν. Είναι μάλιστα διατεθειμένοι να ανέβουν ακόμα περισσότερο.
Το πρόβλημα είναι η επιθυμία του Μπαπτίστα να συνεχίσει την καριέρα του είτε σε Αγγλία είτε σε Ισπανία και να παραμείνει σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως το ιταλικό. Κάτι που φυσικά το ελληνικό πρωτάθλημα δεν μπορεί να του το δώσει, ενώ τη συγκεκριμένη χρονιά δεν υπάρχει ούτε η ευρωπαϊκή προοπτική για τον Ολυμπιακό.
Κανείς όμως δεν μπορεί να προδικάσει την τελική του στάση. Απόψε ο Βραζιλιάνος άσος θα πάρει μια γεύση από την ατμόσφαιρα που θα συναντήσει αν αποφασίσει να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα. Η φίλαθλοι της ομάδας του ετοιμάζουν αποθεωτική υποδοχή στην προσπάθειά τους να του δείξουν τι τον περιμένει στην Ελλάδα.
Ταυτόχρονα ο Ολυμπιακός έχει σύμμαχο και τον Μοντάλι που θα προσπαθήσει να πείσει τον παίκτη να αγωνιστεί στη χώρα μας. Είναι σίγουρα εξαιρετικά δύσκολο, αλλά το σίριαλ της μεταγραφής  Μπαπτίστα δεν έχει τελειώσει ακόμα...
Κάποιες πληροφορίες πάντως από την Ιταλία ήρθαν να δώσουν νέα διάσταση στο ζήτημα. Όπως γράφει η εφημερίδα Repubblica, η Βέρντερ Βρέμης έχει κάνει εντυπωσιακό μπάσιμο για τον Βραζιλιάνο επιθετικό.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα η γερμανική ομάδα προσφέρει 10 εκατ. ευρώ για να πάρει τον παίκτη και φυσικά αν ισχύει αυτό, έχει το πρώτο χέρι για την απόκτησή του. Βέβαια τα "μεταγραφικά σενάρια" είναι το αγαπημένο σπορ των δημοσιογράφων της γειτονικής  χώρας...
source:protothema.gr
top