Γενναίος σέρφερ βιντεοσκόπησε 

λευκούς καρχαρίες...

Σοφία Κατσαρέλη
Η συνάντηση ενός σέρφερ με έναν καρχαρία, πόσο μάλλον λευκό, έχει αρκετές φορές στο παρελθόν αποβεί τουλάχιστον δυσάρεστη για τον πρώτο. Και σίγουρα, ακόμη κι αν δε φαίνεται να κινδυνεύει άμεσα, σκέφτεται να βγει από το νερό, για παν ενδεχόμενο..


Δε συνέβη το ίδιο ωστόσο με τον Chuck Patterson, ο οποίος, απολαμβάνοντας το αγαπημένο του σπορ στα νερά της Καλιφόρνια, συνάντησε όχι έναν, αλλά δύο λευκούς καρχαρίες. Η αντίδρασή του δεν ήταν η αναμενόμενη - για το μέσο άνθρωπο - και αμέσως έβγαλε την κάμερά του και τους βιντεοσκόπησε.
Ακόμη κι όταν ο μεγαλύτερος από αυτούς τίναξε τη σανίδα του με την ουρά του, ο Patterson δε φοβήθηκε, αλλά συνέχισε να βιντεοσκοπεί.
“Μία μέρα πριν τραβήξω το βίντεο, έκανα σέρφινγκ με κάποιους φίλους, όταν μας πλησίασαν δύο καρχαρίες, που έκαναν βόλτες γύρω μας για περίπου 15 λεπτά.
Την επόμενη μέρα, αποφάσισα να πάω πίσω, περίπου την ίδια ώρα και να τους βιντεοσκοπήσω. Μέσα σε 5 λεπτά από την ώρα που μπήκα στο νερό, ένας λευκός καρχαρίας με πλησίασε από το πουθενά και άρχισε να κάνει γύρους, μέχρι που με χτύπησε με την ουρά του κι εξαφανίστηκε.
Ένα λεπτό μόλις αργότερα, ένας λίγο μικρότερος 'κολυμπούσε' γύρω μου για περίπου 12 λεπτά”, είπε ο γενναίος – εκ του αποτελέσματος – σέρφερ.
source:cosmo.gr
top