Ακυβέρνητο ταχύπλοο 

σπέρνει τον τρόμο σε λουόμενους...


Επεσαν στη θάλασσα, τους συνέλαβε και η αστυνομία. Ο λόγος για δυο νεαρούς  30 και 35 ετών στην Κίσαμο Χανίων.
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, οι δυο συλληφθέντες έπεσαν στη θάλασσα ύστερα από την εκτέλεση επικίνδυνων ελιγμών: Και οι δυο επέβαιναν στο ταχύπλοο σκάφος  και βρέθηκαν στο νερό ενώ έπλεαν σε απόσταση περίπου 150 μέτρων από την παραλία "ΔΡΑΠΑΝΙΑ" Κισσάμου.
  Το σκάφος συνέχισε, ακυβέρνητο, την ανεξέλεγκτη πορεία του, κινούμενο ανάμεσα σε λουόμενους και τελικά προσάραξε στην ακτή, χωρίς να προκληθεί κάποιος τραυματισμός ή θαλάσσια ρύπανση.
    Άνδρες του λιμενικου σταθμού Κισσάμου,που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, έσπευσαν άμεσα στο σημείο και συνέλαβαν τον 30χρονο χειριστή και τον 35χρονο ιδιοκτήτη του ταχυπλόου, οι οποίοι είχαν ήδη βγει στην ακτή και στη συνέχεια τους οδήγησαν στο τοπικό Κέντρο Υγείας, όπου πραγματοποιήθηκε αιμοληψία, προκειμένου να διαπιστωθεί αν οι δύο άνδρες βρίσκονταν υπό την επήρεια μέθης ή αν είχαν καταναλώσει άλλες ουσίες.
    Κατόπιν εντολής του αρμόδιου Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών, οι συλληφθέντες αφέθησαν ελεύθεροι, ενώ η Λιμενική Αρχή Κισσάμου, πέραν του σχηματισμού φακέλου δικογραφίας εις βάρος τους, κίνησε, επίσης, την προβλεπόμενη διαδικασία επιβολής διοικητικών κυρώσεων.
source:nooz.gr
top