Τα αλισβερίσια της Ίντερ...


Τι γίνεται με Μαϊκόν, Μπαλοτέλι και ποιον θέλουν να φέρουν στο Μιλάνο

Την ώρα που στην Ίντερ περιμένουν να ολοκληρωθούν οι εκκρεμότητες με Μαϊκόν και Μπαλοτέλι, σενάρια από τη Γαλλία θέλουν τον Λούτσο Γκονζάλες να μετακομίζει στο Μιλάνο για τους πρωταθλητές Ευρώπης. Ο μέσος της Μαρσέιγ φέρεται να είναι υποψήφιος για τους "νερατζούρι", ανεξάρτητως της κατάληξης της υπόθεσης Μαστσεράνο.

Έπειτα από αλλεπάλληλες πιέσεις (του Βραζιλιάνου και της Ρεάλ Μαδρίτης), ο Μάσιμο Μοράτι απάντησε καταφατικά στα 28 περίπου εκατ. ευρώ που του προσφέρει η «βασίλισσα» για τον Μαϊκόν. Έτσι, ο ατζέντης του καλύτερου δεξιού οπισθοφύλακα στον κόσμο, Αντόνιο Καλιέντο, ταξίδεψε στην πρωτεύουσα της Ισπανίας για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του πελάτη του. «Θα ξεκαθαρίσει το θέμα σύντομα, παρά το γεγονός ότι κάποιος παίζει βρώμικα παιχνίδια και προσπαθεί να χαλάσει τη μεταγραφή» δήλωσε ο Καλιέντο στην AS για να τονίσει ότι η μεταγραφή κολλάει στο οικονομικό. «Το πρόβλημα είναι τα λεφτά που προσφέρει η Ρεάλ Μαδρίτης στον παίκτη, αφού δεν είναι διατεθειμένη να κάνει μια θυσία για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή παγκοσμίως στη θέση του». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Μαϊκόν αξιώνει 7 εκατ. ευρώ ετησίως.


Παράλληλα, η Ίντερ περιμένει να ολοκληρωθεί εντός της εβδομάδας η μετακίνηση του Μάριο Μπαλοτέλι στην Μάντσεστερ Σίτι έναντι του ποσού των 30 εκατ. ευρώ. Η διοίκηση των πρωταθλητών Ευρώπης έχει συμφωνήσει πλήρως με την αντίστοιχη των «πολιτών» και απομένει να περάσει επιτυχώς τις ιατρικές εξετάσεις και ο ταλαντούχος Ιταλός επιθετικός για να γίνει το «χρυσό» deal. 3,5 εκατ. ευρώ θα είναι το ποσό που θα παίρνει ετησίως ο διεθνής επιθετικός.


Αυτά, όσον αφορά τις αποχωρήσεις. Σχετικά με την ενδεχόμενη άφιξη ποδοσφαιριστών, εκτός του Μαστσεράνο, βασικός υποψήφιος είναι και ο Λούτσο Γκονζάλες. Σύμφωνα με την Parisien.fr, ο Αργεντινός μέσος της Μαρσέιγ αποτελεί «στόχο» του Μπενίτεθ. Ο άλλοτε αρχηγός της Πόρτο έχει συμβόλαιο με τους πρωταθλητές Γαλλίας μέχρι το 2013, αλλά με τα εκατομμύρια που θα μπουν στο ταμείο των νταμπλούχων Ιταλίας με τις αποχωρήσεις Μπαλοτέλι, Μαϊκόν, δεν θα υπάρχει πρόβλημα στο να τα βρουν με τους Γάλλους.
source:newsbeast.gr
top