Που θα βρείτε βενζίνη τώρα! 

- Ανεφοδιάστηκε πρατήριο στην οδό Κλεισθένους στο Γέρακα

Λευτέρης Σουχαϊμπ

- Προβλήματα σε όλη τη χώρα - Πρώτες ελλείψεις σε είδη πρώτης ανάγκης στα νησιά
- Οχι στην απεργία από την ομοσπονδία βενζινοπωλών
- Με απεργία διαρκείας απειλούν από την Πέμπτη οι βενζινοπώλες σε Γρεβενά, Κρήτη και Θεσσαλονίκη
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - Στείλτε μας πληροφορίες από την πόλη σας

Σε μια προσπάθεια να σας ενημερώσουμε για το τι συμβαίνει σήμερα στην αγορά καυσίμων και ποιά πρατήρια είναι ανοικτά, ζητάμε και την δική σας βοήθεια. Στείλτε μας πληροφορίες για το ποιά πρατήρια είναι ανοικτά στην πόλη σας και τι τιμές έχουν για να βοηθήσουμε έτσι και τους υπόλοιπους στην αναζήτηση λίγης βενζίνης.

Επικοινωνείστε μαζί μας στο info@newsit.gr και θα αναρτήσουμε άμεσα τις πληροφορίες που μας στέλνετε.


Στην Αττική, τα περισσότερα πρατήρια που έχουν καύσιμα έχουν βάλει πλαφόν από 20 έως 30  ευρώ σε όσους θελουν να βάλουν βενζίνη στο ρεζερβουάρ τους.


Εκτιμάται οτι πάνω από το 70-80% από τα 1.300 πρατήρια της Αττικής θα έχουν ξεμείνει μέχρι το τέλος της ημέρας από αμόλυβδη.


Λίγο πριν τις 4 αναγνώστριά μας μας ενημέρωσε οτι στην οδό Κλεισθένους στην συμβολή της με την Αναπαύσεως στον Γέρακα μόλις έγινε ανεφοδιασμός.

'Οπως μας ενημέρωσε πριν από λίγο αναγνώστριά μας υπάρχει πρατήριο με δικό του βυτίο, που έχει συνεχώς βενζίνη, στο 'Ιλιον, επί της οδού Θηβών, δίπλα στον Λακιώτη.

Επίσης, αναγνώστης μας ενημερώνει οτι στη Χαλκίδα υπάρχουν αρκετά αποθέματα αμόλυβδης σε πρατήριο της JET OIL στο 3ο χλμ
Χαλκίδας - Ν.Αρτάκης στην Έξω Παναγίτσα στο ρεύμα προς Αρτάκη. Τιμή λίτρου 1,485.

Αλλος αναγνώστης μας ενημερώνει οτι υπάρχει πρατήριο στον Ασπρόπυργο, στο 17ο χλμ Αθηνών - Κορίνθου που εχει αμολυβδη και με παρα πολυ καλη τιμη 1,437
source:newsit.gr
top