Γνωστός επιχειρηματίας 

ο νεκρός από τη φωτιά στο Ηράκλειο

Στον επιχειρηματία Δημήτρη Κασσαβέτη, ανήκει το πτώμα που βρέθηκε απανθρακωμένο χθες Δευτέρα, στο συνεργείο αυτοκινήτων, στη Λεωφόρο Εθνικής Αντιστάσεως του Ηρακλείου, όπου σημειώθηκε έκρηξη και πυρκαγιά.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο θάνατος προήλθε από εισπνοή μονοξειδίου του άνθρακα, λόγω των αναθυμιάσεων, αποκλείοντας έτσι το ενδεχόμενο αυτοκτονίας ή εγκληματικής ενέργειας.

Ο Δημήτρης Κασσαβέτης, ο οποίος ήταν πρώην πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ηρακλείου και της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης, την ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά  βρισκόταν στο χώρο του συνεργείου ιδιοκτησίας του, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως, το οποίο είχε κλείσει εδώ και ένα χρόνο.Το πτώμα του βρέθηκε στη σκάλα ανόδου του υπογείου προς το κατάστημα ενώ δίπλα του υπήρχε φιάλη υγραερίου.

Επίσης, μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η 65χρονη, που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Ρεθύμνου. Στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου, παραμένει και η 44χρονη, που αντιμετώπιζε σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα. Όσο για την 13χρονη κόρη της, βρίσκεται στη Μονάδα Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.source:protothema.gr
top