Έκρυβαν ηρωίνη στην κρέμα 

του μωρού τους!


Ούτε το παιδί που έφεραν στον κόσμο δεν σεβάστηκαν δύο νεαροί αλλοδαποί που είχαν μετατρέψει το σπίτι τους στο κέντρο της Κέρκυρας σε κέντρο διακίνησης «σκληρών» ναρκωτικών, τα οποία έκρυβαν μέσα στα βαζάκια με την παιδική…φρουτόκρεμα!

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας είχαν πληροφορίες για την δράση του ζευγαριού, ενός άνδρα 30 και μιας γυναίκας 22 χρόνων και, μετά από παρακολούθηση αρκετών ημερών, έκαναν έφοδο στην κατοικία τους παρουσία εισαγγελέα. Μετά από προσεκτική έρευνα, ανακάλυψαν κρυμμένες μέσα στη φρουτόκρεμα του μόλις ενός έτους μωρού τους τρεις συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 77 γραμμαρίων και ένα ακόμη φιξάκι, καθώς και μικροποσότητα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης!


Στην κατοχή των δύο αλλοδαπών βρέθηκαν 550 ευρώ που κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από την πώληση ναρκωτικών και έξη κινητά με τα οποία επικοινωνούσαν με πελάτες και προμηθευτές. Και οι δύο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας, ενώ αναζητούνται οι συγγενείς τους για να παραλάβουν το βρέφος τους.
source:protothema.gr
top