Μπορούσε να εξοπλίσει

ένα μικρό στρατό!

Έτριβαν τα μάτια τους οι αστυνομικοί που έκαναν έφοδο στο σπίτι ενός 52χρονου στο Οίτυλο της Λακωνίας… Οι πληροφορίες που είχαν ανέφεραν ότι είχε παράνομα όπλα στην κατοχή του, όχι όμως και ότι διατηρούσε ένα ολόκληρο οπλοστάσιο αρκετό για να εξοπλίσει ένα μικρό… στρατό!

Κατά την έρευνα που έκαναν οι άνδρες της Αστυνομίας στο σπίτι του 52χρονου, ανακάλυψαν ένδεκα πυροβόλα όπλα και αρκετά άλλα πολεμικά εργαλεία! Συγκεκριμένα, βρήκαν ένα πολεμικό τυφέκιο τύπου «Αραβίδας», ένα πιστόλι των 9 χιλιοστών με δύο γεμιστήρες, τρία περίστροφα των 0,32 και 0,38 χιλιοστών, ένα δίκαννο κυνηγετικό όπλο, δύο αεροβόλα όπλα, δύο πιστόλια φωτοβολίδων, ένα μονόκαννο ημιαυτόματο κυνηγετικό όπλο, 1.277 σφαίρες διαφόρων διαμετρημάτων, αλλά και μία βαλλίστρα, μία σπάθα, μία διόπτρα, τρία καπνογόνα και εφτά φωτοβολίδες!


Ο κάτοχος του οπλοστασίου απουσίαζε την ώρα της έρευνας κι έτσι αναζητείται από την Αστυνομία, που συνεχίζει την προανάκριση για να εξακριβώσει σε τι είχε ή επρόκειτο να χρησιμοποιήσει όλο αυτόν τον οπλισμό ο 52χρονος.
source:protothema.gr
top