Που να βρείτε δωμάτια στο παρά '5!



Σε ποιές περιοχές της Ελλάδας υπάρχουν ακόμα ελεύθερα δωμάτια σε λογικές τιμές ακόμα και μέσα στον Δεκαπενταύγουστο!
Χανιά:

Η πληρότητα δεν θα ξεπεράσει το 60% σύμφωνα με την ένωση ξενοδόχων οπότε ευκαιρίες σίγουρα υπάρχουν. Οι περισσότεροι δουλεύουν με κρατήσεις της τελευταίας στιγμής.

Χαλκιδική:

Κι εδώ η κίνηση είναι μειωμένη κατά 15%. Οπως λένε χαρακτηριστικά : «Δωμάτια υπάρχουν και για τον Δεκαπενταύγουστο. Οι έλληνες επισκέπτες είναι λιγότεροι κατά 10% σε σχέση με πέρυσι, ενώ οι απώλειες Γερμανών, Βρετανών και Ρουμάνων είναι επίσης σημαντικές».


Θα βρείτε άνετα ενοικιαζόμενα δωμάτια σε : Κασσάνδρα, Σιθωνία και Ιερισσό Χαλκιδικής.

Για ένα επιπλωμένο διαμέρισμα, με δύο δωμάτια και κουζίνα, οι τιμές κυμαίνονται από 40 έως 60 ευρώ τη βραδιά. Η πληρότητα στα ενοικιαζόμενα δωμάτια στη Χαλκιδική φθάνει αυτή την περίοδο το 70%, ενώ οι τιμές είναι μειωμένες κατά περίπου 20% σε σχέση με τον Αύγουστο του 2009.

Πιερία:


Ούτε στα ξενοδοχεία της Πιερίας θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα οι επισκέπτες του Αυγούστου, όπου η κίνηση είναι μειωμένη κατά 15% σε σχέση με πέρυσι. Οσοι αναζητήσουν δωμάτια στην Πιερία μπορούν να βρουν ενοικιαζόμενα στούντιο ακόμα και μπροστά στη θάλασσα, καθώς η κίνηση είναι μειωμένη μέχρι και 30%, σε σχέση με πέρυσι.


Πήλιο:


Η πληρότητα εκεί είναι τώρα στο 50% και ευελπιστούν οτι θα αγγίξει το 85% το δεύτερο δεκαήμερο του Αυγούστου.

Μεγάλη είναι η ποικιλία στα δωμάτια για κάθε βαλάντιο.

Εύβοια:


Η κίνηση εκεί είναι 20% χαμηλότερη σε σύγκριση με το καλοκαίρι του 2009. Θα βρείτε σίγουρα δωμάτιο ειδικά στα μεγάλα συγκροτήματα όπου οι ξενοδόχοι κάνουν μεγάλες προσφορές όπως 2 γεύματα, αντί για ημιδιατροφή.


'Ανδρος:


Εδώ ακόμα και τον Ιούλιο οι ξενοδόχοι και οι ιδιοκτήτες δωματίων δούλευαν σχεδόν αποκλειστικά με τους επισκέπτες του Σαββατοκύριακου.

Από την αρχή της σεζόν η τιμή για ένα δίκλινο σε ξενοδοχείο τριών αστέρων στην Ανδρο άλλαξε 4 φορές (άρχισε από τα 110 ευρώ και έπεσε στα 75 ευρώ με πρωινό).

Σαντορίνη:


Εδώ οι ξενοδόχοι μείωσαν τις τιμές έως 10% αφού ειδικά για τον 15αύγουστο η μείωση θα αγγίξει το 40%!


Νάξος:

Η εικόνα του νησιού δείχνει ότι μέχρι τις 20 Αυγούστου η πληρότητα δεν θα ξεπεράσει το 70%. Το θετικό για τους ταξιδιώτες της τελευταίας στιγμής είναι οτι υπάρχουν δεκάδες ξενοδοχειακές μονάδες όπου θα βρείτε σίγουρα δωμάτιο.


Διαλέξτε λοιπόν και πάρτε. Εσείς που θα αποφασίσετε να φύγετε την τελευταία στιγμή για διακοπές έχετε επιλογές...
source:newsit.gr
top