Ελένη Μενεγάκη..

Γιατί ερωτεύτηκε τον Μάκη Παντζόπουλο

Ελένη Μενεγάκη
Ποτέ δεν ξέρεις πότε θα σου χτυπήσει την πόρτα ο έρωτας, όποιες συνθήκες κι αν επικρατούν στη ζωή σου. Αυτό ακριβώς συνέβη και στην Ελένη Μενεγάκη πέρσι το καλοκαίρι που αποφάσισε να κάνει διακοπές στην Άνδρο και γνώρισε τον επιχειρηματία Μάκη Παντζόπουλο, ο οποίος αρκετούς μήνες αργότερα έγινε ο άνθρωπος που κατάφερε να φέρει σημαντικές ανακατατάξεις στη ζωή της.

Η 41χρονη παρουσιάστρια, όπως λένε άνθρωποι που τη γνωρίζουν καλά, «φάνηκε περνώντας ο καιρός ότι εντυπωσιάστηκε από το χαρακτήρα, τις απόψεις και ιδιαίτερα τον τρόπο ζωής του Μάκη. Όταν πρωτοπήγε στην πρότυπη ξενοδοχειακή μονάδα Όναρ που έχει δημιουργήσει εκείνος τα τελευταία πέντε χρόνια στην Άνδρο, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της. Εκεί, ο Μάκης έκανε εφαρμογή των σπουδών που ακολούθησε στην Αμερική, όπου σπούδασε οικονομικά με εξειδίκευση στις πράσινες μορφές επιχειρηματικότητας έχοντας ως βάση την αγάπη του για την οικολογία. Καθημερινά ο Μάκης Παντζόπουλος ασχολείται με τα φωτοβολταϊκά συστήματα, με την εκτροφή ψαριών σε δεξαμενές παραγωγής πλαγκτόν και με καλλιέργειες αρωματικών φυτών, βοτάνων και βιολογικών προϊόντων στην έκταση όπου βρίσκεται το εναλλακτικό ξενοδοχείο του.

Τι γίνεται όμως στην καθημερινότητά τους; «Ο Μάκης ήταν πάντα η ψυχή της παρέας, με χιούμορ και γρήγορη ατάκα. Του αρέσουν τα όμορφα πράγματα, η άνεση, τα ταξίδια. Γέμισε με μποέμικη ενέργεια τη ζωή της Ελένης, για την οποία όλοι ξέρουν πια ότι το να έχει γύρω της ανθρώπους που την κάνουν να γελάει είναι πολύ σημαντικό. Ο Μάκης είναι bon viveur. Εκτιμάει το καλό κρασί και το καλό φαγητό, είναι κοσμοπολίτης και έχει μεγάλη εμπειρία από τη ζωή στο εξωτερικό, αφού ζούσε πολλά χρόνια στη Νέα Υόρκη. Έφερε μια άλλη πνοή στην καθημερινότητα της Ελένης. Γι’ αυτό και όλοι λέμε ότι αυτός ο άντρας μπορεί να κρατήσει το ενδιαφέρον της αμείωτο» λέει άνθρωπος που γνωρίζει και τους δυο.source:yupi.gr
top