Μαρινάκης: Θα φτιάξουμε 

πρώτα ομάδα...

marinakis.jpg
Αποφασισμένος να θυσιάσει ακόμα και τον τίτλο του πρωταθλήματος προκειμένου να δημιουργήσει πρώτα μια ομάδα που θα την χαίρονται οι οπαδοί της, εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός τόνισε στον Ερνέστο Βαλβέρδε πως πρώτα θα γίνει προσπάθεια για τη δημιουργίας ομάδας και μετά θα στραφεί η προσοχή στους τίτλους. Οπαδός του Ολυμπιακού δηλώνει ο Ερνέστο Βαλβέρδε
Χαρακτηριστικά, ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε στον Ισπανό τεχνικό στην συνάντηση που είχαν οι δυο πλευρές: «Το πρώτο πράγμα που με ενδιαφέρει είναι να φτιάξουμε μία καλή ομάδα. Θέλουμε το πρωτάθλημα αλλά δεν είναι αυτός ο πρώτος μας στόχος».
Από την πλευρά του, ο Ερνέστο Βαλβέρδε χαρακτήρισε τον εαυτό του ως οπαδό του Ολυμπιακού: «Όταν ήρθα για πρώτη φορά στη χώρα σας ήξερα πόσο μεγάλος σύλλογος είναι ο Ολυμπιακός, αλλά δεν είχα φανταστεί την τεράστια δυναμική του. Δεν το περίμενα πως τόσος κόσμος ασχολείται καθημερινά με την ομάδα και είναι τόσο απαιτητικός. Έγινα οπαδός της ομάδας αυτής και το δήλωσα όταν έφυγα. Υπήρξαν και δύσκολες στιγμές όπως ο αποκλεισμός με την Ανόρθωση. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και για να φτιάξουμε καλή ομάδα αλλά και για να κατακτήσουμε τίτλους».
source:parapolitika.gr
top