Ζέτα- Ευγενία..

Η αστρολόγος Μπέλλα Κυδωνάκη προβλέπει το μέλλον τους

Μακρυπούλια-Μανωλίδου
Η νέα τηλεοπτική σεζόν ξεκινά σε λίγες εβδομάδες και εμείς ζητήσαμε από την Μπέλλα Κυδωνάκη, μία από τις κορυφαίες αστρολόγους της Ελλάδας, να κάνει τη δική της πρόβλεψη.
Ευγενία Μανωλίδου: «To Master Chef δεν θα της πηγαίνει τόσο όσο το Dancing with the Stars το οποίο ήταν σα να ήταν ένα μ’ αυτήν. Της πήγαινε πολύ στην προσωπικότητα και την ψυχοσύνθεσή της. Ναι μεν μπορεί να είναι καλή μαγείρισσα και νοικοκυρά αλλά το ταλέντο της είναι στη μουσική και το χορό και στο επικοινωνιακό κομμάτι. Θα το κάνει καλά βέβαια γιατί όπως δείχνει και το ωροσκόπιό της είναι ένας άνθρωπος τελειομανής αλλά μπορεί να μην έχει την ίδια εύνοια όπως είχε πριν, την προηγούμενη χρονιά. Είναι καθαρά θέμα πλανητικό. Σαν άνθρωπος έχει πολλά ταλέντα και ότι κάνει το κάνει καλά, είναι συνεπής και προγραμματισμένη. Η τηλεόραση είναι ένας κύκλος για εκείνη και κάποια στιγμή θα την τραβήξει πίσω το μουσικό της έργο που είναι και η μεγάλη της αγάπη».

Ζέτα Μακρυπούλια: «Είναι η περισσότερο ανερχόμενη απ’ όλους. Μπορεί να κάνει και κάποια δική της εκπομπή και ειδικά από το Γενάρη και μετά θα κάνει πράγματα. Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι θα αποφασίσει να αλλάξει τελείως την προσωπική της ζωή και μπορεί μέχρι το τέλος του 2011 να φτάσει στο σημείο του γάμου».source:yupi.gr
top