Στο άτυπο υπουργικό η

κατάσταση στο κέντρο της Αθήνας...

athina_kentro.jpg
Με θέμα την κατάσταση στο Ιστορικό και Εμπορικό Κέντρο της Αθήνας συνεδριάζει το μεσημέρι το άτυπο υπουργικό συμβούλιο.
Ένα νέο κύκλο πολιτικών και μεγάλων αλλαγών που έχουν δρομολογηθεί στο υπουργικό συμβούλιο και το πρωθυπουργικό γραφείο, προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, τονίζοντας, ότι ο Πρωθυπουργός αξιολογεί τις προτάσεις, για καλύτερη προώθηση και συντονισμό του κυβερνητικού έργου.
Ο κ. Πεταλωτής, σημείωσε, πως οι πολιτικές και όχι τα πρόσωπα ενδιαφέρουν την κυβέρνηση, και αποσυνέδεσε τις δομικές αλλαγές που σχεδιάζονται, από το θέμα της αναπλήρωσης στελεχών του Υπουργικού Συμβουλίου, εξαιτίας, ενδεχόμενης συμμετοχής τους στις αυτο-διοικητικές εκλογές.
Ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, με άρθρο του στην ιστοσελίδα της κυβέρνησης, αναφέρεται στο έργο που έχει επιτελέσει η κυβέρνηση τους προηγούμενους δέκα μήνες και υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων, ότι, τώρα, γίνονται όσα δεν είχαν γίνει εδώ και δεκαετίες στη χώρα, για να βγει οριστικά, από το φαύλο κύκλο της παρακμής.
H κυβέρνηση, τονίζει ο Γιώργος Παπανδρέου, προχωρά σε αλλαγές που θα οικοδομήσουν ένα αποτελεσματικό κράτος και ένα κράτος δικαίου υπέρ του πολίτη.
source:parapolitika.gr
top