H Arizona Πάει Μύκονο...

Το διάσημο ελληνικό νυχτερινό κέντρο μετακομίζει από την Baker Str. του Λονδίνου στα μέρη μας - και το μπουζούκι εργάζεται.

Arizona
«Πέντε µέρες τη βδοµάδα η καρδιά της Μυκόνου θα γεµίζει από µουσική. Και το Arizona θα ταιριάξει στον αέρα του νησιού, αφού το πρόγραµµα είναι νεανικό και σε µεγάλα κέφια». Ο Απόστολος Λεούσης ξέρει από καλές µπουζουκοβραδιές, καθώς ήταν ο άνθρωπος που πέρυσι έφερε στην Αθήνα το λονδρέζικο Elysee – που κράτησε ατόφιο το κόνσεπτ που το έκανε διάσηµο στη βρετανική πρωτεύουσα.
Η νέα στέγη του Arizona είναι στον Γιαλό της Μυκόνου, εκεί που βρισκόταν το La Notte – δηλαδή σε άλλο ένα «ιστορικό» spot. «Μέσα στο καλοκαίρι θα φέρουµε πολλούς καλλιτέχνες από την Αγγλία. Το χειµώνα θα συνεχίσουµε στο ίδιο κόνσεπτ και στην Αθήνα». Στο µυκονιάτικο Arizona θα δεις και θα ακούσεις ένα νεανικό σχήµα που, µεταξύ άλλων, περιλαµβάνει και την Τάνια Καρρά, που τη γνωρίσαµε στο «Greek Idol». «Θα γίνει χαµός, γιατί πιστεύω ότι θα έρθουν όλοι, από κλασικούς φανατικούς των µπουζουκιών και πιτσιρικάδες που έχουν όρεξη για χορό πάνω στα τραπέζια µέχρι και τουρίστες που θέλουν να δουν πώς είναι αυτές οι Greek nights που δεν υπάρχουν αλλού στο νησί». ∆ηλαδή θα πέσει και γαρίφαλο; «Και γαρίφαλο και γαρδένια, αλλά όχι πιάτα. Φέτος τα καταργήσαµε τα σπασµένα από το µενού» λέει ο Απόστολος. Πάνω απ’ όλα, πολιτισµός.source:yupi.gr
top