Click here to find out more!

Τους πήραν τα παιδιά 

γιατί τους είχαν δώσεις ναζιστικά ονόματα....

Τους πήραν τα παιδιά γιατί τους είχαν δώσεις ναζιστικά ονόματα
Αμερικανικό δικαστήριο αποφάσισε χθες ότι τρία μικρά παιδιά που βαφτίστηκαν με ονόματα ναζιστικής έμπνευσης -- όπως ο μικρός Αδόλφος Χίτλερ -- θα πρέπει να απομακρυνθούν από τους γονείς τους.
Η υπόθεση ήρθε στη δημοσιότητα τον Δεκέμβριο του 2008, όταν οι υπάλληλοι σε ένα σούπερ-μάρκετ αρνήθηκαν να διακοσμήσουν μια τούρτα γενεθλίων με το όνομα ενός από τα παιδιά, τα οποία σήμερα είναι ηλικίας από δύο έως τεσσάρων ετών.
Τα παιδιά, ο Αδόλφος Χίτλερ Κάμπελ, η Τζόισλινριαν Νέισον (Αρεία Φυλή) Κάμπελ και η Χόνσλιν Χίνλερ Τζίνι Κάμπελ έχουν δοθεί σε ανάδοχους γονείς από τον Ιανουάριο του 2009.
Η απόφαση του εφετείου του Νιου Τζέρσι ανατρέπει την απόφαση κατώτερου δικαστηρίου το οποίο είχε εκτιμήσει πως δεν υπήρχαν αρκετές ενδείξεις ότι οι γονείς, ο Χιθ και η Ντέμπορα Κάμπελ, κακομεταχειρίζονταν τα παιδιά τους.
Το εφετείο δικαιολόγησε την απόφαση του να πάρει από τους γονείς την επιμέλεια των παιδιών με το σκεπτικό ότι ο 37χρονος Χιθ είναι άεργος λόγω ιατρικών και ψυχολογικών προβλημάτων και επιπλέον είναι αγράμματος.
Η σύζυγός του, η 27χρονη Ντέμπορα, πάσχει επίσης από ψυχικό νόσημα.
source:parapolitika.gr
top