Βασάνιζαν με εικονικές εκτελέσεις 

τον φίλο της φοιτήτριας που αγνοείται!

Η αρπαγή του 50χρονου καθηγητή είχε συνδεθεί από την αρχή με την οικογένεια της Αγγελικής Σταυρουλάκη, της φοιτήτριας που αγνοείται. Μάλιστα, οι υποψίες είχαν επικεντρωθεί στον αδερφό της κοπέλας, γιατί τις τελευταίες ημέρες ήταν εξαφανισμένος.

Τελικά οι αρχές ύστερα από διαπραγματεύσεις, κατάφεραν την απελευθέρωση του 50χρονου άντρα. Οι στιγμές που έζησε ήταν εφιαλτικές. Αυτοί που τον κρατούσαν, τον πήγαιναν από παράπηγμα σε παράπηγμα για να τον ανακρίνουν καθώς πίστευαν πως γνώριζε που βρίσκεται η φοιτήτρια. Αρκετές φορές μάλιστα τον έβαζαν στον τοίχο και τον απειλούσαν με το πιστόλι στον κρόταφο ότι θα τον σκοτώσουν. Ξεκινούσαν την αντίστροφη μέτρηση και όταν ο χρόνος τέλειωνε ο καθηγητής άκουγε το χαρακτηριστικό ''κλικ'' από τη σκανδάλη του όπλου.

Η αστυνομία θεωρεί ότι η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει πλήρως τα προσεχή 24ωρα. Προς το παρών προσπαθεί να εντοπίσει 3 γυναίκες και δύο άνδρες που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στους 5 που αναζητούνται είναι ένας στενός φίλος του αδερφού της αγνοούμενης και η μητέρα του! Το τρίτο πρόσωπο που ψάχνει η αστυνομία είναι η κοπέλα του αδερφού της 20χρονης που έχει εξαφανιστεί, ενώ για τα άλλα δύο άτομα δεν έχει γίνει τίποτε γνωστό.
source:tlife.gr
top