Lady Gaga...

Δίαιτα με τόφου, χούμους και νερό καρύδας!

Lady Gaga
Στο σύντομο διάστημα από τη δυναμική της είσοδο στη δισκογραφία μέχρι σήμερα, η Lady Gaga δεν έχει αλλάξει το εκκεντρικό στιλ της, όμως έχει φανερά αδυνατίσει. Η χορογράφος της, Λόρι Αν Γκίμπσον -υπεύθυνη για το αποτέλεσμα των βιντεοκλίπ των τραγουδιών «Poker Face», «Love Game», «Paparazzi», «Bad Romance», «Telephone», αλλά και του πρόσφατου «Alejandro»- μίλησε στο αμερικανικό «People» για τα άκρως υγιεινά σνακ που προτιμά η 24χρονη σταρ, ώστε να διατηρεί τη γραμμή της.

Η Lady Gaga τον Απρίλιο του 2009

«Προτιμά σνακ ολικής άλεσης με ντιπ ντομάτας, τυρί τόφου (φυτικό τυρί που παράγεται από σόγια), φέτες γαλοπούλας, χούμους και νερό καρύδας (χυμός από άγουρες καρύδες)» εξήγησε η  Γκίμπσον, ενώ πρόσθεσε ότι συχνά κάθονται μαζί και τρώνε «ένα-δυο τοστ με λίγο λευκό κρασί». Το νερό καρύδας έχει αποτελέσει αντικείμενο πολλών συζητήσεων τελευταία, μιας και πολλοί σταρ το καταναλώνουν με μανία, ενώ οι υποστηρικτές του τονίζουν πως είναι άκρως υγιεινό, λόγω της υψηλής συγκέντρωσής του σε ηλεκτρολύτες, αλλά και τις ελάχιστες θερμίδες που αποδίδει.

Η χορογράφος πρόσθεσε πως η Lady Gaga αισθάνεται πλέον «πολύ πιο άνετη με τον εαυτό της», ενώ τη χαρακτήρισε «ατρόμητη» και δήλωσε πως σύντομα ο κόσμος θα καταλάβει «πολύ περισσότερα για το ποια είναι η Lady Gaga». 
source:tlife.gr
top