Λίγο πριν τον 

ανασχηματισμό...

ypourgiko_symvoulio_04.jpg
Αναφανδόν υπέρ της παραμονής της κ.Λoύκας Κατσέλη στο υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας τάχθηκαν και χθες εκπρόσωποι των παραγωγικών οργανώσεων που συναντήθηκαν με τον πρωθυπουργό.
Και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που φέρεται να ...απόρησε και ο ίδιος ο κ.Παπανδρέου. Ο τελευταίος, όμως, φέρεται να έχει πάρει τις οριστικές αποφάσεις του, σχετικά με τον επικείμενο ανασχηματισμό ο οποίος, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από το Μέγαρο Μαξίμου, δεν θα επικεντρώνεται τόσο (ή μόνο) στα πρόσωπα, όσο και στις δομές του υπουργικού συμβουλίου.
Πρόκειται για ένα σενάριο που είχε «παίξει» και παλαιότερα και τώρα επανέρχεται ακόμα πιο δυναμικά στην επικαιρότητα. Μεταξύ άλλων, προβλέπει ακόμη και συνενώσεις υπουργείων (σσ κι όχι απαραίτητα των παραγωγικών), ενώ στην πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων του θα είναι όντως ο καλύτερος συντονισμός της κυβέρνησης.
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ.Γιάννης Ραγκούσης προηγείται του κ.Χάρη Παμπούκη για να αναλάβει το ρόλο του συντονιστή κι όλα δείχνουν ότι μέχρι τη Δευτέρα - Τρίτη, που αναμένεται να γίνει ο ανασχηματισμός, λίγα πράγματα θα προλάβουν να έχουν αλλάξει.
source:parapolitika.gr
top