Πέταξαν μπουκάλια στην 

συναυλία των Guns N' Roses...


ΔΕΙΤΕ: Πώς αντέδρασαν οι θαυμαστές στους «βεντετισμούς» του συγκροτήματος

Ήταν μια επεισοδιακή συναυλία για τα μέλη του γνωστού συγκροτήματος καθώς κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν την οργή των θαυμαστών τους. Αιτία, η καθυστερημένη έναρξη της συναυλίας και η εμφάνιση του γκρουπ στο Ν. Δελχί.

Ενώ η προγραμματισμένη ώρα ήταν στις 21:45 οι Guns N' Roses εμφανίστηκαν στις 22:25. Αυτή η 40λεπτη καθυστέρηση όμως ενόχλησε όσους βρισκόντουσαν στο στάδιο και αντέδρασαν πετώντας μπουκάλια γεμάτα νερό και γιουχάροντας το συγκρότημα μόλις βγήκε στη σκηνή.

Μετά το τέλος του δεύτερου τραγουδιού, ο τραγουδιστής Rose ζήτησε από το κοινό να σταματήσει αυτήν την συμπεριφορά διαφορετικά θα αποχωρήσει. Μόνο που οι θαυμαστές τους όχι απλά δεν σταμάτησαν αλλά άρχισαν να εκτοξεύουν και άλλα αντικείμενα προς τα μέλη του συγκροτήματος.

Ένα ποτήρι με καφέ που εκτοξεύτηκε εναντίον του κιθαρίστα ήταν η αφορμή για να αποχωρήσει το συγκρότημα από τη σκηνή. Μάταια ο διοργανωτής της συναυλίας προσπαθούσε να ηρεμήσει το κοινό.

«Προσπαθούμε σκληρά να τους πείσουμε να επιστρέψουν για εσάς. Βοηθήστε μας» είπε στους θαυμαστές και μία ώρα αργότερα οι Guns N' Roses επέστρεψαν στην σκηνή για να ολοκληρώσουν την εμφάνιση τους.
source:newsbeast.gr

top