On line «videoclub» 

από την Sony...


Έρχεται η υπηρεσία Video on Demand του ιαπωνικού κολοσσού

Οι ευρωπαϊκές χώρες της Γαλλίας, Γερμανίας, Ιταλίας, Ισπανίας και Μεγάλης Βρετανίας θα αρχίσουν να απολαμβάνουν σύντομα την υπηρεσία Video on Demand, μέσω της οποίας θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε εκατοντάδες ταινίες στούντιο όπως η 20th Century Fox, Lionsgate, Metro-Goldwyn Mayer, NBC Universal, Paramount Pictures, Sony Pictures, The Walt Disney και Warner Bros.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Sony, πολλές ταινίες θα είναι διαθέσιμες σε HD και μπορούν να ενοικιαστούν με το πάτημα ενός κουμπιού στα μοντέλα του 2010 των τηλεοράσεων Bravia, των συσκευών αναπαραγωγής Blu-ray καθώς και των συστημάτων Blu-ray Home Theater με δυνατότητα σύνδεσης στο Ίντερνετ. Η υπηρεσία αυτή παρέχεται ήδη στις ΗΠΑ από τον Απρίλιο 2010.

Πριν το τέλος του 2010, η Sony θα αρχίσει να παρέχει την υπηρεσία Music Unlimited by Qriocity με την οποία θα δίνει πρόσβαση σε εκατομμύρια τραγούδια αποθηκευμένα και συγχρονισμένα σε μια σειρά απομακρυσμένων server. H υπηρεσία αυτή θα είναι διαθέσιμη στα μοντέλα του 2010 των τηλεοράσεων Bravia, των Blu-ray player και των συστημάτων οικιακού κινηματογράφου της Sony αλλά και στο Playstation 3, τους υπολογιστές VAIO και σταδιακά, σε όλη την γκάμα των φορητών συσκευών της Sony.source:newsbeast.gr
top