Βίντεο καταγράφει UFO 

στη Ρωσία...



Βίντεο καταγράφει UFO στη Ρωσία
Η παρακάτω είδηση εμφανίζεται σε πολλά ΜΜΕ της Ρωσίας της τελευταίες ημέρες, διχάζοντας το κοινό. Σύμφωνα με αυτήν στις 13 Ιουλίου του 2010, μία ομάδα φοιτητών αρχαιολογίας ξεκίνησε να αναζητήσει στοιχεία για την ύπαρξη του Bigffot ή του Yeti.
Ο θρύλος θέλει ένα από τα δύο θρυλικά όντα να ζει στο βουνό Σόρια της περιοχής Κεμέροβο της Ρωσίας όπου και έχουν αναφερθεί δεκάδες εμφανίσεις του.
Η ομάδα των φοιτητών βρισκόταν σχεδόν στην κορυφή του βουνού και είχε αρχίσει την ανασκαφή του εδάφους ψάχνοντας για υπολλείματα οστών που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν ως στοιχεία, όταν εμφανίστηκε ένα Αγνωστο Ιπτάμενο Αντικείμενο στον ουρανό!
Αμέσως έστρεψαν την ερασιτεχνική τους κάμερα προς το UFO και κατέγραψαν το βίντεο που ακολουθεί, και το οποίο αναρτήθηκε στο allnewsweb.com:
Σχολιάζοντας το οπτικό υλικό ο ερευνητής UFO Michael Cohen, επισήμανε ότι "χρειάζεται σημειώνει περαιτέρω μελέτη για να σιγουρευτούμε ότι δεν πρόκειται για επεξεργασμένο στον υπολογιστή βίντεο". Πολλοί πάντως ισχυρίστηκαν ότι ίσως τελικά να υπάρχει άμεση σύνδεση μεταξύ των πλασμάτων που ονομάζονται Bigfoot και Yeti με εξωγήινα όντα!
Πέρα πάντως από το οπτικό ντοκουμέντο που ο καθένας μας μπορεί να δει και να αξιολογήσει, αναρωτιόμαστε πόσες στατιστικές πιθανότητες υπάρχουν να εμφανιστεί UFO σε μία ομάδα που αναζητά τον Μεγαλοπόδαρο και μάλιστα έχει έτοιμη και την βιντεοκάμερα για εγγραφή! Αυτό δεν σημαίνει -κατ'ανάγκη- ότι οι φοιτητές λένε ψέματα αλλά ίσως ότι ήταν τόσο θετικά προδιατεθειμένοι να ανακαλύψουν κάτι "ανεξήγητο" που αφού δεν το βρήκαν στο έδαφος, το "είδαν" στον ουρανό!source:madata.gr
top