Ποιες ήταν οι 10 πιο 

καλοντυμένες για το καλοκαίρι 

του 2010;


Είναι επίσημα η τελευταία μέρα του καλοκαιριού... Ποιες εμφανίσεις κέρδισαν τις εντυπώσεις το Καλοκαίρι του 2010; Ποιες celebrities κέρδισαν την προσοχή μας; Ποιες κέρδισαν το παιχνίδι του στιλ;



Η Δούκισσα Νομικού έκανε μια άκρως εντυπωσιακή και καλοκαιρινή εμφάνιση στο γάμο Πατίτσα-Χρουσαλά με ένα φόρεμα Diane Von Furstenberg. Λατρέψαμε την αντίθεση των χρωμάτων και τον τρόπο που χρησιμοποίησε τη ζώνη. Η Νάντια Μπουλέ ξέρει πως να παίζει με τη μόδα! Απόδειξη η εμφάνισή της στο πάρτι του Πέτρου Κωστόπουλου. Η Rihanna θα μπορούσε να έχει πολλές συμμετοχές σε αυτή τη δεκάδα. Επιλέξαμε μια εμφάνιση που καθιέρωσε το trend σορτσάκι-σακάκι! Φόρεσε ένα oversized σακάκι από την καλοκαιρινή συλλογή της Stella McCartney το οποίο συνδύασε με ριγέ τοπ στο ίδιο χρώμα και καυτό ξεσκισμένο σορτσάκι!



H Τάμτα ξεκίνησε από νωρίς το trend της μίξης διαφορετικών print στο ίδιο look με την εμφάνισή της στο πάρτι του Πέτρου Κωστόπουλου. Η Jennifer Aniston έφερε τη δωρικότητα στη μόδα με ένα φόρεμα Lanvin στην πρεμιέρα της ταινίας της  "Switch". Η Drew Barymore έξω από το Ed Sullivan Theatre ετοιμάζεται να μπει για τη συνέντευξή της με τον David Letterman. Φοράει ένα παντελόνι Camilla and Marc σε navy μπλε και αστραφτερό τοπ Richard Chai. Η Jessica Biel έδωσε νέα πνοή στις red carpet εμφανίσεις φορώντας ένα παλ λεμονί κοστούμι του 3.1 Philip Lim συνδυασμένο με ένα Vince τοπ σε μαρινιέρα.



Η Sarah Jessica Parker είναι η μόνη γυναίκα που θα μπορούσε να "τιθασεύσει" ένα φόρεμα με τόσο έντονη προσωπικότητα όπως αυτό του Alexandre McQueen. Η Angelina Jolie στην πρεμιέρα της ταινίας Salt στη Μόσχα έκανε μια εξαιρετικά εντυπωσιακή εμφάνιση με Atelier Versace. H Δέσποινα Βανδή στην πλέον στιλάτη εμφάνιση του καλοκαιριού με πορτοκαλί ριγέ κοστούμι Bottega Venetta από τη συλλογή resort του 2010 στα Mad Awards.
source:tlife.gr
top