Σάντρα Μπούλοκ...

Με χαμόγελο και χιούμορ, εγκαινίασε μία παιδιατρική κλινική που είχε καταστραφεί από τον τυφώνα Κατρίνα

Σάντρα Μπούλοκ
Παρόλο που το τελευταίο εξάμηνο ήταν ένα από τα πιο δύσκολα της ζωής της, η Σάντρα Μπούλοκ «φόρεσε» το καλύτερο χαμόγελό της προκειμένου να εγκαινιάσει μία νέα παιδιατρική κλινική στη Νέα Ορλεάνη, η οποία πήρε τη θέση ενός σχολείου που είχε καταστραφεί από τον τυφώνα Κατρίνα πριν από 5 χρόνια.

Η 46χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός ήταν το κεντρικό πρόσωπο ενός από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της χρονιάς, όταν, λίγες ημέρες αφότου κέρδισε το πολυπόθητο αγαλματίδιο, αποκαλύφθηκε ότι ο σύζυγός της, Τζέσε Τζέιμς, είχε συνάψει μία σειρά εξωσυζυγικών σχέσεων. Ύστερα από απουσία εβδομάδων από το προσκήνιο, η Σάντρα Μπούλοκ εμφανίστηκε πιο αισιόδοξη και σίγουρη, τον Ιούνιο, αποκαλύπτοντας την υιοθεσία του 8 μηνών σήμερα γιου της, Λούις, τον οποίο μεγαλώνει πλέον ως single μητέρα.

Η τωρινή εμφάνισή της είναι μία από τις σπάνιες επίσημες εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει από τότε. Η 5η επέτειος του τυφώνα Κατρίνα τής έδωσε την αφορμή να εμφανιστεί απαστράπτουσα στη Νέα Ορλεάνη και με τα λόγια της να πιστοποιήσει πως η τραυματική εμπειρία της ανήκει πια στο παρελθόν. Η διάσημη ηθοποιός δεν δίστασε να αγκαλιάσει το προσωπικό της κλινικής και να αστειευτεί με τους δημοσιογράφους. Να σημειώσουμε ότι ο γιος της γεννήθηκε στη Νέα Ορλεάνη κι εκείνη έχει αγοράσει ένα σπίτι εκεί για να μπορεί να βρίσκεται κοντά στις «ρίζες» του παιδιού της.

«Πάντα πίστευα ότι μερικές φορές μία τραγωδία μπορεί να βγάλει την καλύτερη πλευρά των ανθρώπων», δήλωσε κατά τη διάρκεια της τελετής των εγκαινίων. Κι ενώ δεν δίστασε να αυτοσαρκαστεί σχολιάζοντας ότι μιλά σαν πολιτικός, επαίνεσε την προσπάθεια του προσωπικού αλλά και των μαθητών του σχολείου που αρνήθηκαν να ηττηθούν από τον τυφώνα. «Αυτό το σχολείο στέγαζε εκατοντάδες εφήβους που είδαν τα χειρότερα με τα μάτια τους, και αποφάσισαν να κάνουν το καλύτερο. Αυτοί είναι οι μελλοντικοί ηγέτες μας. Είδα από πρώτο χέρι, απίστευτη καλοσύνη, ανοχή και ελπίδα». Η Σάντρα Μπούλοκ, επίσης, είχε δωρίσει 1 εκατ. δολάρια για τα θύματα του τυφώνα Κατρίνα.source:yupi.gr
top