Άδωνις Γεωργιάδης...

Πώς έχασε 12 κιλά

Άδωνις Γεωργιάδης- Ευγενία Μανωλίδου
Δώδεκα ολόκληρα κιλά έχει χάσει ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος πλέον δηλώνει πως -με τη βοήθεια της Ευγενίας Μανωλίδου- κατάφερε να ξαναχωρέσει στα αγαπημένα του κοστούμια.

Η Ευγενία όχι μόνο τον βοήθησε μαγειρεύοντας υγιεινά στο σπίτι, αλλά κυρίως υπήρξε ο άνθρωπος που τον παρακίνησε και τον στήριξε ψυχολογικά κατά τη διάρκεια της προσπάθειας. Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ ακολούθησε μια δίαιτα χαμηλών λιπαρών, βασισμένη στην πρόσληψη πρωτεΐνης (ψάρι, κρέας και όσπρια αποτελούσαν τα βασικά του γεύματα) αλλά και στην κατανάλωση πράσινου τσαγιού — γνωστού για την αντιοξειδωτική του δράση. Επίσης, φρόντισε να πίνει πολύ νερό, ενώ τα υπόλοιπα γεύματα της ημέρας, όπως το πρωινό και το βραδινό, περιελάμβαναν κυρίως γαλακτοκομικά (γάλα με δημητριακά για πρωινό και ένα γιαούρτι χαμηλών λιπαρών για το βράδυ). Ανάμεσα στα κυρίως γεύματα, θέση στο διαιτολόγιό του είχαν μόνο φρούτα.

Αριστερά: Ο Άδωνις Γεωργιάδης το Σεπτέμβριο του 2009, όταν ζύγιζε 92 κιλά. Δεξιά: Φωτογραφία απο τον περασμένο Ιούνιο, όταν πλέον η ζυγαριά είχε πέσει στα 80.

Τέλος, το τρέξιμο και τα βάρη στο γυμναστήριο της Βουλής για μία περίπου ώρα κάθε μέρα, αλλά και το τένις που έπαιζε συχνά τα απογεύματα, τον βοήθησαν όχι μόνο να χάσει κιλά, αλλά και να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση. Άλλωστε, ο ίδιος παραδέχεται ότι ο φόβος του εμφράγματος τον έχει στιγματίσει, μιας και ο πατέρας του πέθανε από καρδιακή προσβολή σε ηλικία 52 ετών.
source:yupi.gr
top