Ρουβάς-Anastacia-Enrique Iglesias 

μαζί στο ΟΑΚΑ!


Και ο Ρουβάς και η Anastacia και ο Enrique Iglesias μαζί στο ΟΑΚΑ, είναι δυνατόν…;

Κι όμως, είναι αλήθεια! Τρία από τα πιο δυνατά ονόματα της ελληνικής και διεθνούς σόουμπιζ ενώνουν τις φωνές τους για μια μοναδική εμφάνιση στο Ολυμπιακό Στάδιο!

Στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου ενόψει του μουσικού διαγωνισμού EuroVoice ο Σάκης  Ρουβάς, η Anastacia και ο Enrique Iglesias θα γεμίσουν το στάδιο με δυνατή μουσική και ένα θέαμα-υπερπαραγωγή που θα μείνει, σε όσους καταφέρουν να το απολαύσουν,  αξέχαστο.

Οι προετοιμασίες βρίσκονται ήδη στο ζενίθ για το μεγάλο μουσικό γεγονός που φιλοξενεί για πρώτη φορά ένα τέτοιο σόου υψηλών τεχνικών προδιαγραφών!

Τη βραδιά θα ανοίξει σύμφωνα με πληροφορίες η Pamela Anderson, ενώ στο stage του ΟΑΚΑ αναμένονται μερικά από τα πιο μεγάλα ονόματα της μουσικής.


Ο Σάκης Ρουβάς ήταν από τους πρώτους που αγκάλιασαν τον Πανευρωπαϊκό Μουσικό Διαγωνισμό EuroVoice για αυτό και δεν δίστασε να πει από την πρώτη στιγμή το μεγάλο ναι.


Οσον αφορά στον  Enrique Iglesias, ο  Ισπανός super star έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και θα βρεθεί στη σκηνή του Ο.Α.Κ.Α. για να παρουσιάσει ένα φαντασμαγορικό  show.


Στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό θα συμμετέχουν καλλιτέχνες από 33 Ευρωπαϊκές χώρες που έλαβαν τον μεγαλύτερο αριθμό ψήφων και προκρίθηκαν στο Μεγάλο Τελικό.


Ο μεγάλος νικητής θα αναδειχθεί μόνο από τις ψήφους του κοινού και η ψηφοφορία θα γίνεται με sms που θα αποστέλλονται κατά τη διάρκεια των δύο τελικών.


Εν αναμονεί, λοιπόν, του πιο λαμπερού φθινοπωρινού event…
source:protothema.gr
top