Την βασάνιζαν 

επί 18 ώρες γιατί απατούσε φίλο τους !

Η 19χρονη Georgia Fenn ( αριστερά) μαζί με την φίλη της Lucy Viner Mood (δεξια) στα χέρια της οποίας βασανίστηκε επι 18 ώρες
Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της πόλης του Κέντ της Αγγλίας, τα βασανιστήρια που υπέστη επί 18 ώρες η  Georgia Fenn από την κολλητή της Lucy Viner-Mood και τον φίλο της Lois Gibson. Καψίματα από τσιγάρα και βραστό νερό, σπασμένα δόντια και κακώσεις στο κεφάλι είναι κάποια από τα ευρήματα των θεράποντων ιατρών που εξέτασαν την 19χρονη αγγλίδα.

Όλα ξεκίνησαν όταν η 22χρονη Lucy Viner-Mood υποψιάστηκε ότι η Georgia Fenn είχε συνάψει ερωτικές σχέσεις με έναν πρώην φίλο της. Αφού την παρέσυρε στο διαμέρισμά της, με την δικαιολογία ότι ήθελε να της μιλήσει,  μαζί με τον 18χρονο Lois Gibson, την έδεσαν και άρχισαν να της καίνε το σώμα με τσιγάρα, να της ρίχνουν καυτό νερό και να την χτυπούν ανελέητα στο κεφάλι έως ότου λιποθυμήσει.


Τα βασανιστήρια όμως δεν σταμάτησαν εκεί  Η Lucy Viner-Mood φορώντας ένα ζευγάρι γόβες στιλέτο, άρχισε να πατάει την άτυχη νεαρή κοπέλα στο κεφάλι προκαλώντας της σοβαρές κακώσεις, κάταγμα στη μύτη και μώλωπες σε όλο της το σώμα. Δεκαοχτώ ώρες μετά, το ζευγάρι «πέταξε»τη Georgia Fenn στο δρόμο.

Το δικαστήριο έκρινε τους κατηγορουμένους ένοχους και τους καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών.source:protothema.gr
top