Στον αέρα η 

κυβέρνηση και η χώρα από τους φορτηγατζήδες...

Φωτιά στην κυβέρνηση, τη χώρα, τον τουρισμό, την αγορά βάζουν καλοκαιριάτικα οι ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτίων αποφασίζοντας συνέχιση της απεργίας τους και τραβώνταςστα άκρα την αντιαπαράθεση. Ανάστατοι αυτή την ώρα στο Μαξίμου και το υπουργείο Υποδομών προσπαθούν να δουν τι άλλο μπορούν να τους δώσουν για να σταματήσουν. Εκατοντάδες χιλιάδες αδειούχοι του Αυγούστου ματαιώνουν τις διακοπές τους και άλλοι τόσοι τουρίστες βιώνουν απόγνωση μέσα στις διακοπές τους.
 ιδιοκτητώνΦΔΧ.jpg«Δεν ήρθαμε εδώ για να κάνουμε μνημόσυνο για τις άδειές μας» δήλωσε μετά τη συνέλευση στο ΠΕΡΟΚΕ εν μέσω έντονων επιδοκιμασιών από τους οδηγούς ο Γ.Τζωρτζάτος, επικεφαλής των ομοσπονδιών των αυοκινητιστών.
Οι ιδιοκτήτες δεν εμφανίστηκαν ικανοποιημένοι από τις προτάσεις της κυβέρνησης μεταξύ των οποίων συμπεριλαβανόταν, εκτός από τη μία επιπλέον άδεια, φορολογική απόσβεση της αξίας των αδειών πέραν της τριετίας.
Εν τω μεταξύ, στην πράξη δεν υπάρχει γενικευμένη εφαρμογή της πολιτικής επιστράτευσης. Μετά την ανακοίνωση της απόφασης για συνέχιση της απεργίας, το υπουργείο Υποδόμων και Μεταφορών ανέφερε ότι η επίταξη «θα εφαρμοστεί μέχρι κεραίες, με ό,τι αυτό συνεπάγεται».
source:parapolitika.gr
top