Αλλάζει χέρια 

η Porsche στην Ελλάδα;


Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης
Εδώ και αρκετό καιρό συζητιέται έντονα στο χώρο του αυτοκινήτου αλλά και σε διάφορα πηγαδάκια ότι, η εταιρία Sportscar που εισάγει και διανέμει τα Porsche στην Ελλάδα αλλάζει χέρια ιδιοκτήτη. Αυτές ήταν οι φήμες που υπήρχαν και τις οποίες μας διέψευσαν κατηγορηματικά οι άνθρωποι της ελληνικής αντιπροσωπείας όταν επικοινωνήσαμε πριν από λίγο καιρό μαζί τους. Αυτή τη στιγμή, η εν λόγω εταιρία με αρκετά μεγάλη δυναμική στην ελληνική αγορά και με πωλήσεις που θα ζήλευαν πολλά προηγμένα κράτη ανήκει στην κ. Νταίζη Μανιατοπούλου η οποία διαχειρίζεται ένα από τα πιο δυνατά “μαγαζιά” της αυτοκινητιστικής πιάτσας. Η zougla.gr έψαξε πάρα πολύ το θέμα και αποφάσισε να μάθει τι πραγματικά συμβαίνει με την Porsche στην Ελλάδα η οποία σημειωτέον έχει μετακομίσει πρόσφατα σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στην Μεταμόρφωση πάνω στην εθνική οδό.



Το κτίριο της Sportscar S.A. στην Ελλάδα



Το Business plan

Έτσι μετά από μεγάλη έρευνα διαπιστώσαμε ότι, υπάρχει το ενδεχόμενο στο άμεσο μέλλον να αλλάξει το όνομα του επιχειρηματία που θα συνεργάζεται με την Porsche. Και το λέμε αυτό έχοντας βασιστεί στα εξής. Πριν από λίγο καιρό στις εγκαταστάσεις της Porsche Γερμανίας έφτασε μία επιστολή από Έλληνα επιχειρηματία ο οποίος δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου. Η συγκεκριμένη ήταν, πολύ απλά, μία πρόταση συνεργασίας των δύο πλευρών ενώ υπήρχε και συγκεκριμένο business plan γα το πώς θα προχωρήσει ακόμα πιο δυναμικά η μάρκα στην Ελλάδα. Οι υπεύθυνοι δεν πέταξαν στο καλάθι των αχρήστων το φάκελο αλλά τον μελέτησαν και έστειλαν και απάντηση στα μέσα Ιουλίου.

Ραντεβού στην Πράγα…

Χαρακτηριστικά μάλιστα η επιστολή αναφέρει: «Με ενδιαφέρον διαβάσαμε την πρότασή σας….», δείχνοντας ότι η σκέψη για αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς είναι έντονη. Μάλιστα οι άνθρωποι της Porsche Eastern Europe ζήτησαν και συνάντηση σε ημερομηνία που θα συμφωνήσουν και οι δύο πλευρές… Απλά θα πρέπει να περιμένουμε τις εξελίξεις. 
source:zougla.gr
top