Σύνορα 

αγάπης με... αγκάθια...

«Τα σύνορα  της αγάπης».   Στο δημοφιλές σίριαλ  του Μega  κανένας δεν  στάθηκε  εμπόδιο στη  σχέση του  Νίκου και  της Ναζλί
Σαν τα «Σύνορα της αγάπης» εξελίχθηκε ο έρωτας ενός τούρκου υπαξιωματικού με μια Ελληνίδα σύμφωνα με την εφημερίδα «Χουριέτ», η οποία αποκαλύπτει το δράμα δύο ερωτευμένων που τελικά δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια.

Η Ελένη παντρεύτηκε τον υπαξιωματικό του στρατού Οζγκιούρ, με πλαστή όμως ταυτότητα. Ωστόσο, όταν αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο ο τούρκος σύζυγός της αναγκάστηκε να δηλώσει ότι δεν γνώριζε ότι η σύντροφός του είναι Ελληνίδα! Κινήθηκε μάλιστα και δικαστικά εναντίον της. Τώρα εκείνος κατηγορείται για κατασκοπεία. Μάλιστα, το ελληνικό προξενείο, το οποίο ενημερώθηκε από την αναφορά της τουρκικής εφημερίδας χθες το πρωί, δεν γνώριζε για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Ο Οζγκιούρ Κοτάν προκειμένου να παντρευτεί την Ελένη Δημητριάδη χρειαζόταν ειδική άδεια από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ως αξιωματικός. Προτίμησαν όμως να καταφύγουν στην έκδοση πλαστής ταυτότητας για την Ελένη, μια κίνηση που τους οδήγησε σε μεγάλες περιπέτειες.

Η γνωριμία και ο γάμος
Η «Χουριέτ» βρήκε την Ελένη στην Αγκυρα και μίλησε μαζί της. «Στην Ελλάδα ήμουν δημόσιος υπάλληλος. Γνώρισα τον Οζγκιούρ Κοτάν το 2008 μέσω Ιντερνετ. Αρχίσαμε να μιλάμε στο τηλέφωνο συνέχεια. Υστερα από πέντε μήνες με κάλεσε στην Τουρκία. Τότε υπηρετούσε στο Σίρνακ. Μετά την πρώτη μας συνάντηση με γνώρισε στην οικογένειά του. Μου είπε ότι ήθελε να παντρευτούμε. Πήγα στην Ελλάδα. Τον Απρίλιο του 2009 ξαναγύρισα στην Αγκυρα και αρραβωνιαστήκαμε. Αποφασίσαμε να μείνουμε με την οικογένειά του και μετά να παντρευτούμε. Αλλά γνωρίζαμε ότι δεν θα μας έδιναν άδεια επειδή είμαι ελληνίδα πολίτης. Αρχίσαμε να ρωτάμε την άποψη όλων πώς μπορούμε να παντρευτούμε. Ηθελα να γίνω τουρκάλα πολίτης και να παντρευτώ. Αλλά για να γίνει αυτό χρειαζόταν μια μεγάλη διαδικασία. Ο Οζγκιούρ είπε ότι ο πρώην αστυνομικός Ερόλ Β. θα μπορούσε να μας βοηθήσει. Ο Ερόλ Β. μου είπε ότι έναντι του ποσού των τριών με πέντε χιλιάδων τουρκικών λιρών θα μπορούσε να μας παντρέψει και πως με τέτοια χρήματα δεν υπήρχε πόρτα που να μην μπορεί να ανοίξει. Εμείς αποδεχτήκαμε την πρόταση. Τον Μάιο επέστρεψα πάλι στην Ελλάδα. Εστειλα 1.500 ευρώ στον Ερόλ Β. για να αρχίσει τη διαδικασία». Παντρεύτηκαν και η Ελένη πήρε το όνομα της Σεμιχά Οζογλού, η οποία είχε εξαφανιστεί πριν από δέκα χρόνια. Ωστόσο η ιστορία της Ελένης δεν τελειώνει εδώ. Οι εξελίξεις που ακολουθούν μοιάζουν περισσότερο με σενάριο τηλεοπτικής σειράς.

Η εγκυμοσύνη

Ο Ερόλ Β. τηλεφωνούσε συνεχώς στον σύζυγό της και του έλεγε ότι η οικογένεια της κοπέλας ζητάει και άλλα χρήματα. Τους έστειλαν συνολικά 23 χιλιάδες τουρκικές λίρες όλο αυτό το διάστημα. Τότε μια φίλη της Ελένης στο προξενείο (δεν αναφέρει σε ποιο προξενείο) τη συμβούλευσε να επιστρέψει στην Ελλάδα πριν τη βρουν μεγαλύτερες συμφορές. Ηταν όμως ήδη έγκυος! Γι΄ αυτό έπρεπε να πάρει έκθεση με την οποία θα βεβαιώνονταν οι αρχές ότι δεν ήταν έγκυος. Δεν ήταν εφικτό. Γι΄ αυτό στη θέση της έδωσε αίμα η φίλη της και κατάφερε να πάρει τη σχετική έκθεση. Οσο περνούσαν οι μέρες η κοιλιά της άρχισε να φουσκώνει και τότε αναγκάστηκε να το πει στον σύζυγό της. Επειδή φοβήθηκε μην της πάρουν το παιδί στο νοσοκομείο όταν θα γεννούσε, βρήκε μια μαμή. Γέννησε νωρίτερα, στις 3 Μαΐου του 2010 και έστειλε το παιδί της στην Πόλη με μια φίλη της. Μετά τη γέννα πήγε στο σπίτι, ο σύζυγός της δεν κατάλαβε τίποτα. Οταν πλησίασε η ημερομηνία της γέννας του είπε ότι έκανε έκτρωση. «Αργότερα του είπα την αλήθεια. Ο σύζυγός μου και η οικογένειά του τρελάθηκαν. Τότε το έσκασα. Του είπα από το τηλέφωνοότι θα επιστρέψω στην Ελλάδα. Οταν μου είπε ότι θα αυτοκτονήσει τον λυπήθηκα και επέστρεψα πίσω». Την έδειραν!
Τα πράγματα όμως χειροτέρεψαν ακόμη περισσότερο όταν ο πατέρας της πραγματικής Σεμιχά Οζογλού πέθανε και άρχισαν να αναζητούν την κόρη του, η οποία ήταν κληρονόμος. Τη βρήκαν στη Σμύρνη, παντρεμένη, με ένα παιδί. Τότε οι γονείς του Οζγκιούρ, φοβούμενοι ότι ο γιος τους θα έχανε τη δουλειά του, έκλεισαν την Ελένη στο σπίτι και την έδειραν. Η Ελένη κάλεσε από το κινητό της την αστυνομία και ζήτησε βοήθεια. Τότε όλα αποκαλύφθηκαν. Ο σύζυγός της είπε πως δεν γνώριζε ότι η γυναίκα του ήταν Ελληνίδα, ενώ ο πρώην αστυνομικός διαψεύδει τα πάντα περί πλαστής ταυτότητας. 
source:tanea.gr
top