Λίνεν: «Είχαμε προβλήματα…»

Προβληματισμένος αλλά και ανακουφισμένος εμφανίστηκε ο Έβαλντι Λίνεν μετά  τη νίκη επί της Μακάμπι εμφανίστηκε ο Έβαλντ Λίνεν .

«Είχαμε προβλήματα και δεν είχαμε παίκτες στην περιοχή. Όσοι είναι μέσα στην περιοχή πρέπει να δέχονται τις μπαλιές. Σε αυτό είχαμε πρόβλημα» τόνισε ο Γερμανός και προσέθεσε:
«Tο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ δύσκολο. Δεν βρήκαμε τρόπο να διασπάσουμε την άμυνα και να κάνουμε ευκαιρίες. Περίεργο το πέναλτι που δόθηκε καθώς η μπάλα ήταν πολύ κοντά στον Γκαλίτσιο. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε την απόδοσή μας και με την αλλαγή του Ζαϊρί γυρίσαμε το παιχνίδι. Ο Ζαϊρί έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και συμμετείχε και στα δύο γκολ. Όλοι πιστεύουν ότι η κόκκινη μας διευκόλυνε όμως δεν είναι έτσι. Πάντα είχαν 9 παίκτες μπροστά μας. Για την ρεβάνς θα είναι δύσκολα, όμως έχουμε ένα προβάδισμα».
Ο Λίνεν αναφέρθηκε στους Ρόμενταλ – Ιμπαγάσα: «Ο Ρόμενταλ πήγε καλά και γι αυτό έπαιξε. Θέλει όμως χρόνο για να μάθει το παιχνίδι των συμπαικτών του. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Ιμπαγάσα. Είναι πιο πίσω σε σχέση με τον Ρόμενταλ αλλά και αυτός χρειάζεται χρόνο για να μάθει το παιχνίδι των υπολοίπων».
Από την πλευρά των φιλοξενούμενων μίλησε ο διευθυντής ποδοσφαίρου, Άβι Νίμι: «Αν μου έλεγαν ότι θα χάναμε με ένα γκολ θα ήμουν χαρούμενος. Τώρα δεν είμαι χαρούμενος. Πλέον η πρόκριση θα παιχτεί στο Ισραήλ. Είχαμε διαβάσει το παιχνίδι τους. Ξέραμε πως είναι μια ποιοτική ομάδα. Είναι δύο ισοδύναμες ομάδες και η πρόκριση θα παιχτεί στον επαναληπτικό».
source:protothema.gr
top