Ακόμα και στον 

αέρα, προσέχει τη διατροφή της!


Η Madonna είναι τόσο αφοσιωμένη στην αυστηρή δίαιτα που ακολουθεί για τη μακροζωία της, ώστε φροντίζει να υπάρχει πάντα μια θέση για τον σεφ της στο αεροπλάνο όταν ταξιδεύει ανά την υφήλιο, προκειμένου να της ετοιμάσει το προσωπικό της 'γεύμα πτήσης'! Με το αζημείωτο, φυσικά...

Σε μια πρόσφατη πτήση της με τη Virgin Atlantic από τη Νέα Υόρκη στο Λονδίνο, η 51 χρονών βασίλισσα της pop ξόδεψε χιλιάδες δολάρια για να 'κουβαλήσει' μαζί της τον προσωπικό της σεφ, ενώ έκανε κράτηση σε ολόκληρη την πτέρυγα της πρώτης θέσης για την ακολουθία της.


Όπως δήλωσε άνθρωπος του πληρώματος στην εφημερίδα Daily Star: "Στο πλήρωμα του αεροσκάφους δόθηκε ένα ντοσιέ με κανόνες και απαιτήσεις. Δεν τους επιτρεπόταν να μπουν στην πτέρυγά της ή να της κάνουν ερωτήσεις. Έπρεπε να ρωτήσουν τις βοηθούς της. Ήταν γελοίο. Κατέλαβε όλο το αεροπλάνο".


Η Madonna είναι τόσο παθιασμένη με τη δίαιτά της και προσπαθεί να μυήσει ακόμα και τους γύρω της σε αυτήν, μεταξύ των οποίων και τον καλό της. Το 23χρονο μοντέλο
Jesus Luz ακολούθησε τη δίαιτα - η οποία αποτελείται από λαχανικά και ψάρια και δεν σου επιτρέπονται τα γαλακτοκομικά, τα γλυκά και τα επεξεργασμένα φαγητά- τον περασμένο χρόνο, για να ευχαριστήσει την καλή του.
source:nooz.gr
top