Έκκληση Παπαμιμίκου 

στους ιδιοκτήτες βυτιοφόρων!

Έκκληση για αναστολή των κινητοποιήσεών τους απευθύνει στους ιδιοκτήτες βυτιοφόρων ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος, ο οποίος φαίνεται πως τηρεί την υπόσχεσή του να καταστήσει την Οργάνωση παρούσα σε κάθε πρόβλημα που απασχολεί την ελληνική κοινωνία. Ο επικεφαλής της γαλάζιας νεολαίας, σε σχετική ανακοίνωσή του, επισημαίνει πως τέτοιου είδους ενέργειες αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα όσον αφορά την έξοδο της χώρας μας από το τούνελ της κρίσης, ενώ προτείνει την άμεση θέσπιση ενός πλαισίου για το ουσιαστικό άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων.
papamimikos.jpg«Σ’ αυτή την πραγματικά δύσκολη συγκυρία για τη χώρα μας, τη στιγμή που απαιτείται υπευθυνότητα και συνεργασία όλων με σκοπό την οικονομική ανάκαμψη, η αντικοινωνική συμπεριφορά συγκεκριμένων συντεχνιών φαίνεται να εξανεμίζει και τις όποιες τελευταίες ελπίδες», αναφέρει ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και προσθέτει: «Οι εκπρόσωποι των ιδιοκτητών φορτηγών δημόσιας χρήσης επέλεξαν να διεκδικήσουν τα αιτήματα τους, κάνοντας απεργία και, κατά συνέπεια, δημιουργώντας, μεσούσης της τουριστικής περιόδου, σημαντικά προβλήματα τόσο στις μεταφορές των εμπορευμάτων όσο και στη διακίνηση των τουριστών λόγω της έλλειψης καυσίμων».
«Είναι πράγματι, ιδιαιτέρως, δύσκολο να προσπαθούμε διαρκώς να αποδεικνύουμε το αυτονόητο», σημειώνει ο Παπαμιμίκος. «Παρ ‘ όλα αυτά, όμως, τους καλούμε να αναστείλουν τις κινητοποιήσεις τους, ώστε να επιστρέψει η αγορά και οι πολίτες σε κανονικούς ρυθμούς. Η χώρα μας, δε μπορεί κάθε τρεις και λίγο, να βρίσκεται υπό την ομηρία των οργανωμένων συντεχνιών», υπογραμμίζει.
«Οι λιγοστοί εναπομείναντες εκπρόσωποι ενός αδιέξοδου οικονομικού μοντέλου», συνεχίζει ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ», «οφείλουν να κατανοήσουν ότι οι εποχές, είτε το θέλουν είτε όχι έχουν αλλάξει. Εμείς, ως νέοι άνθρωποι ζητούμε την άμεση θέσπιση ενός πλαισίου για το ουσιαστικό άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων σύμφωνα και με την υπάρχουσα κοινοτική οδηγία».
Καταλήγοντας, ο Παπαμίκος τονίζει πως «με τον τρόπο αυτό θα δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους νέους να βγουν στο προσκήνιο και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους απαλλάσσοντας τη χώρα από συντεχνιακές λογικές και δίνοντας νέα ώθηση για την ανάπτυξη της οικονομίας».
Η ανακοίνωση αυτή, αποτελεί την έμπρακτη απόδειξη των όσων έλεγε πως η ΟΝΝΕΔ φέτος δεν θα...κάνει διακοπές. Εξάλλου είναι η πρώτη φορά που η Οργάνωση επιδεικνύει τέτοια δραστηριότητα καταμεσίς του καλοκαιριού. 
source:parapolitika.gr
top