ΠΑΟΚ: Σεβασμό στον Άγιαξ αλλά όχι φόβο...

Πανέτοιμος δηλώνει ο ΠΑΟΚ για τον αποψινό αγώνα κόντρα  με τον Άγιαξ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ στην Ολλανδία. Στις τάξεις της ομάδας υπάρχει αισιοδοξία για ένα θετικά αποτέλεσμα  ενώ ο κόουτς, Παύλος Δερμιτζάκης ζήτησε  από τους ποδοσφαιριστές  να ξεκινήσουν δυνατά  τη νέα αγωνιστική σεζόν.
«Ο Άγιαξ έχει θετικά και αρνητικά στοιχεία, όπως άλλωστε όλες οι ομάδες. Εμείς δουλέψαμε πάνω σε αυτά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ούτως ώστε να είμαστε έτοιμοι να τα αντιμετωπίσουμε. Τα πάντα θα κριθούν στον αγωνιστικό χώρο», τόνισε  ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά».
Στόχος  για τον Έλληνα προπονητή είναι να τονώσει το ηθικό των παικτών του  μετά τα άσχημα  αποτελέσματα στα φιλικά παιχνίδια και την αλλαγή στην τεχνικής ηγεσίας.

Το σύστημα που επιλέγει ο Δερμιτζάκης  είναι το 4-2-3-1.

Ο Κοντρέρας έκανε ατομικό πρόγραμμα και δύσκολα θα αγωνιστεί  σήμερα. Ο Αθανασιάδης  παραμένει στους υποψήφιους καθώς δεν δηλώθηκε στην ΟΥΕΦΑ ο Μπαλάφας.

Τη χθεσινή προπόνηση παρακολούθησαν ο Θόδωρος Ζαγοράκης και ο Ζήσης Βρύζας.

Οι Βιεϊρινια, Σορλέν και Ίβιτς δεν ένιωσαν ενοχλήσεις και –πλέον- οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν να γυμναστούν και πάλι κανονικά και να αγωνιστούν κανονικά την Τετάρτη. Ο ΠΑΟΚ θα έχει στο πλευρό του  περισσότερους από 3.000 οπαδούς.

To παιχνίδι αρχίζει στις 21.45 με τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 1.
source:protothema.gr
top