Θρίλερ με γυναίκα 

που φέρεται ως κόρη του Jackson...


Κόρη του Michael Jackson υποστηρίζει πως είναι μία 35χρονη, που προσέφυγε στη δικαιοσύνη καταγγέλοντας σχέδιο της οικογένειας για την εξαφάνισή της, αλλά και ζητώντας τεστ DNA!

Όπως υποστηρίζει η Mocienne Petit Jackson, ο θρύλος της ποπ άφησε έγκυο την μητέρα της όταν ήταν 17 ετών. Μητέρα της είναι η αδερφή της Diana Ross, μία από τις γυναίκες με τις οποίες ο Jackson είχε στενές σχέσεις που έφταναν στα όρια της λατρείας.
 κορη.jpg 
Η 35χρονη κατέθεσε προσφυγή σε δικαστήριο του Λος Άντζελες και υποστηρίζει πως η μητέρα του Jackson, Κatherine, επιχείρησε να την απαγάγει και να την «εξορίσει» στο Βέλγιο όταν ήταν στην ηλικία των 7 ετών, προκειμένου να μην θιγεί η δημόσια εικόνα του τραγουδιστή.

Η Mocienne, η οποία πάσχει από λεύκη όπως και ο Jacko, δήλωσε ότι θα διεκδικήσει ανοικτά ένα μέρος της περιουσίας του, ενώ θα κινηθεί δικαστικά ώστε να αναλάβει την κηδεμονία των παιδιών του.

Πλέον, η υπόθεση είναι στα χέρια του δικαστή που αναμένεται να διατάξει την διενέργεια τεστ DNA για να εξακριβωθούν οι ισχυρισμοί της 35χρονης.
source:star.gr

top